Iphone 5?
Figyelt kérdés
Megéri megvenni? Véleményeket kérnék!!!2014. nov. 28. 17:59
1/9 anonim válasza:
Attól függ mennyiért. De persze meg, én is nem olyan rég vettem és imádom! Gyors, gyönyörű, eddig nem tudok belekötni.
2/9 A kérdező kommentje:
Újan 120 ezerért.
2014. nov. 29. 09:33
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg. Én csak ajánlani tudom, nem bántam meg!
4/9 anonim válasza:
Kár hogy iPhone 5 már nincsen újonnan,maximum iPhone 5S.mivel az iPhone 5s 180e újonnan(16gb),így leht külföldről behozott,garancia nélküli amerikai iphone,amivel ha van valami baja,dobhatod ki,vagy mehetsz amerikába,mert az amerikai telókra eus garancia NINCSEN!
Szerintem vedd meg 180-ért,de akkor tudod hogy eredeti Apple,és garanciád is van rá,és itthon is fog működni,biztosan!én mindig inkább fizetek többet,de annak tudom hogy semmi baja sem lehet!
5/9 anonim válasza:
Megéri 120 ezerért...de én azt monsom hogy inkább használtat vegyél iphone 5s-be...már az is van 130-140 ezer forintér.
6/9 anonim válasza:
Iphone 5 és 5s között nincs egetrengető különbség. Amúgy gsm-ekben lehet kapni újonnan, bár én személyszerint garanciában kicserélt használtat vettem, de kifogásolhatatlan állapotban van. (85-ért)
7/9 anonim válasza:
Most vettem 5s-t eredeti ára 165 volt de az áfát vissza kérte anyu igy 130ér megkaptuk :D teljesen új rendes boltból lett véve, semmi baja.. eddig androidos voltam de már most sokkal jobban tetszik az ios.. megéri az biztos :) (16gb silver-white)
8/9 anonim válasza:
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz és szerintem is a 5s jobb választás lenne, én lecseréltem múlt héten 6 plus-ra, de az az igazság hogy a nagyobb kijelzőt leszámitva nem olyan egetrengető a változás szóval inkább az 5s-t ajánlanám vagy 5c (mivel itt nem lehet már sima 5-st kapni)
9/9 A kérdező kommentje:
Sok telefonos boltban raktáron van i5.Természetesen én is jobban örülnék 5s-nek de nincs még felesleges 20-30-40 ezrem. (Nincs kereső állásom,diák vagyok,és elég sok idő volt ezt is összeszednem) Köszönöm mindenki válaszát,várom a többit is!:)
2014. nov. 29. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!