Milyen tokot vegyek s4-re?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy s4-et, és szeretnék venni rá egy tokot, még mielőtt baja lenne. Nemtudom melyiket válasszam, tele van lehetőségekkel az összes oldal.
Tudnátok bevált kinézetű, anyagú, erősségű és védőképességű tokokat linkelni?:D
2014. nov. 28. 17:58
1/1 anonim válasza:
A tokkal az a bajom, hogy egy hájas állat lesz tőle a telefon. A flipeset ráadásul nyitni-csukni is kell állandóan.
Ezért én lefóliáztattam az elejét a gyorsüzletben, a hátlapját meg majd lecserélem mielőtt eladom; póthátlap olcsón kapható az eBayen.
Annyi a baj ezzel a módszerrel, hogy a keretet nem védi, ott jól le is pattant a máz a "krómkeretről", aztán kiderült, hogy egy f0s műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!