Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy okostelefont, azonban most fogalmam sincs mi éri meg és mi nem. Ami nem kell: androiod, ios. Ezen a kettőn kívűl esetleg van valami jó? Androidról hallottam már nagyon sokat, lefagy, fos, szar...stb. Iphone-m van már 4. éve de egy új nem fér bele a keretbe. Szóval maradnak az alternatívák :D2014. nov. 27. 15:33
1/9 anonim válasza:
A prémium kategóriás androidok nem fagynak le, csak az olcsóbbak. De ha ezek kivannak lőve, akkor windows phone.
2/9 anonim válasza:
Akkor csak a WP maradt, ebben az esetben bármelyik nokia lumiával jól jársz és boiztosan találsz az árkeretedben egy neked megfelelőt.
3/9 A kérdező kommentje:
blackberry-t megéri venni? vannak rá rendesen appok?
2014. nov. 27. 16:34
4/9 anonim válasza:
Van akinek a tetszik. Ha neked tetszik nem beszéllek leróla de én biztos nem vennék.
6/9 A kérdező kommentje:
170-200 körül, de a minél olcsóbb lenne a legjobb :D
Azt nem írtam mire kell: természetesen telefonálás, és kisebb játékok játszására. És ami még fontos: ne valami szar műanyag legyen :D
2014. nov. 27. 18:34
7/9 anonim válasza:
Honor 6
Xiaomi Mi3
Xiaomi Mi4
OnePlus One
Lenovo Vibe X2
Lenovo Vibe Z2 Pro
Huawei Ascend Mate 7
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3 Compact
LG G2
LG G3
Nokia Lumia 930
Nokia Lumia 1520
Samsung Galaxy Note 4
8/9 anonim válasza:
Ne aggódj! A csúcskategóriás androidok nem fagynak
9/9 anonim válasza:
Ja és kimaradt a HTC One M8 és HTC One E8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!