Nokia Lumia 530-ba lehet hagyományos SIM kártyát használni?
Figyelt kérdés
rendeltem egyet, viszont csak most olvasom róla, hogy mini simmel lehet csak használni. én mindjárt megőrülök, ugye nem vettem feleslegesen?2014. nov. 27. 14:13
1/6 anonim válasza:
ha beviszed pl a tescónál a használt mobilteló árushoz,az lecsapja neked méretre,
2/6 A kérdező kommentje:
ugye viccelsz? :D
2014. nov. 27. 14:29
3/6 anonim válasza:
Otthon is levághatod, GSM-ben is megcsinálják és a szolgáltató is cseréli.
4/6 anonim válasza:
nem viccelek,levágnak mind a 4 széléből és kész,
5/6 anonim válasza:
Most vagy te írtad rosszul vagy én vagyok a h.lye de a mini SIM az a "hagyományos" SIM az ettől eggyel kisebb a micro és a legkisebb a nano.Mini SIMből ollóval bármelyik előállítható.De Gsm boltba is levágják sim vágóval.Csak most az a kérdés hogy neked melyike van szükséged.Ugye mini simed már van ha ez kell bele akkor nem kell vágni semmit.
6/6 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak, mini sim = normál sim. Nem kell aggódnod, működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!