Samsung telefonról hogy tudom számítógépre menteni az adatokat?
Figyelt kérdés
Szervizbe kéne adni a mobilom. Samsung S3 mini. Képeket, zenéket rá tudom tenni a memóriakártyára, de például az S tervezőből hogy tudnám lementeni az adatokat? Vagy a névjegyeket, hogy ne a sim-kártyán legyenek?2014. nov. 26. 22:27
1/3 anonim válasza:
A névjegyek automatikusan szinkronizálódnak a Google-fiókoddal (ha engedélyezve van a szinkronizálás), így azokat nem kell lementeni.
Az S-tervezőnek biztosan van egy saját mappája, ahol tárolja a dokumentumokat, azt kéne megtalálni és a tartalmát kimásolni, miközben USB-n rá van csatlakoztatva a számítógépedre a telefon. Vagy keress az S tervezőben valamilyen szinkronizációs lehetőséget, biztosan van benne olyan, például Samsung fiókon keresztül.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
Ezeket próbáltam én is, de nem találtam meg a mappát, szinkronizálás meg be van kapcsolva, de azt hol találom meg? Mert pl a menzesz naptárt átmeneti, elküldi mailben.
Kia3-t próbáltam. Az meg azt írja, hogy nem támogatott eszköz...
2014. nov. 27. 07:38
3/3 anonim válasza:
SIM kártyán miért nem lehetnek? A SIM kártyát nem kell leadni a telefonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!