Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G2, LG Nexus 5 és Xiaomi...

LG G2, LG Nexus 5 és Xiaomi Mi3 melyik és miért?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem. De nem is állítom hogy nem jó, csak leírtam hogy az LG rendszere teljesen stabil.
2014. nov. 27. 23:04
 12/16 A kérdező kommentje:
na utánaolvasgattam és inkabb a xiaomi mellett döntök mert azt olvastam hogy villamgyorsan frisstik és javitjak barmilyen hiba merül fel a softwearbe valamint a memoriabol nem 5-600mb marad szabadon mint az lg nél hanem akár 1gb vagy még több is
2014. nov. 28. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó döntés :-)
2014. nov. 28. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem, de neked kell majd használnod.
2014. nov. 28. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:

A hivatalos referenciamodell miért esett ki a látószögből?

Az fog a leghosszabb ideig támogatottságot élvezni illetve arra van legjobban optimalizálva a rendszer.

2014. nov. 28. 22:06
 16/16 A kérdező kommentje:
azert esett ki mivel keveslem az akumlátor méretét valamint tesztekkel alátámasztották hogy hiába profi a készülék de ha úgy használják mint ahogy én is akarom hogy a 3g,4g egésznap be van kapcsolva valamint maximum fényerőn van a készülék akkor alig ha fél napig birja a 2300 mah -es akkumlátor.. azomban ha 1000 mAh el nagyobb akkumlátorral rendelkező telefont használunk amin nem futnak háttéralkalmázok ezrei amit a csúcskategóriás telefonokra alapból telepítenek a ROM-al együtt akkor nagy a valószínűsége hogy pár órával több ideig bírja a másodlagos ok pedig a 8 vs 13 megapixeles kamera hiába bővelkedik további egyedi kamerafunkciókkal a nexus 5 attól még a kép felbontása és minősége nem változik.
2014. nov. 29. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!