Milyen telefonra váltsak? IPhone
A kérdésem az lenne, hogy milyen telefonra váltsak? iPhone 5s-re vagy 6-ra? Most androidos telóm van. Azért érdekel mert az 5s-t 130körül a 6-ot meg 160körül tudnám megvenni és az az egy év az egy év. Vagy nincs benne annyi újdonság amiért megérné azt a plusz 30ezret?
Köszönöm
u.i.: tudom, hogy az ájfón szar és ne vegyek azt és az androidmindennéljobb és nagyon meg fogom szívni ha ájfónt veszek szóval a kedves válaszolók akik ezt írník kíméljék magukat ;)
Az újabb mindig jobb :)
Egyébként nekem 5S-em van és imádom, iszonyat jó telefon, de ha neked fontos a magasabb képkocka/mp videó és az ApplePay amit nálunk az ezred fordulóig úgysem tudsz használni illetve a nagyobb kijelző akkor 6. (Meg persze tovább is lesz támogatva egy évvel)
Nem tudom hogy vagytok vele,de mindig mondom a sok Androidos idiotnak a támogatás érvet,de őszintén,ki hasznalja 4évig az iPhonet?Én szerintem az 5S-em a 6S-re jövőre lecserélem,annak ellenére hogy az 5S-t nagyon szeretem:)
A sok androidos kacat meg elbújhat:)várom az androidosoktól az érveket,hogy miért "sz@r"az iphone,szerintem az android ezért:
-nincs optimalizáltság-túl sok hardver van,lehetetlen tökéletesen optimalizálni
-támogatottság 1év max.
-fokozatosan lassítják be a telefonokat
-csúnyák általában
-kamera szoftverileg fos
Ez a nexusra nem vonatkozik,az jó telefon.(az iphone 4év után sem lassul eb;) )
kedves utolsó válaszoló
senki nem kérdőjelezte meg, hogy jobb-e az iPhone, mint a legtöbb androidos telefon :-) én viszont ha veszek egy telefont 150körül akkor azt szeretném addig használni amíg lehet :-)
a kérdés végén meg irónia volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!