Windows Phone-ra kevesebb az alkalmazás?
Nekem volt WP-m (sőt mind a három nagy rendszert használtam) de el kell hogy keserítselek, Google alkalmazást te nem fogsz WP-re találni.
Az appokkal igazából az a baj, hogy ha ki is jön hivatalos verzió akkor is mérföldkövekkel elmarad az Android/iOS verziótól funkcionalitás tekintetében.
Nekem nem jött be 4 hónapot bírtam vele, pedig a csúcs készüléket vettem direkt, mert nagy reményeket fűztem a rendszerhez.
Mindegy visszatértem a jól megszokott .....-hoz (direkt nem írom, mert tuti veszekedés lesz belőle)
Kevesebb van mint androidra igen. No de androidra minden félkegyelmű fejleszhet bármit szval… Wp-n meg a jobb dologok pénzbe kerűlnek. Wpn még warezolni sem lehet, hogy ezt a "hibát" ki lehessen küszöbőlni. :) Persze ez akkor hiba csak ha fontos.
A rendszer tényleg nyögősebb az androidnál. De még egy fokkal jobb mint a m.o fizuhoz túlárazott ipohne-ok az iossal. Mert olcsóbbak és talán kevésbé korlátoltabb a rendszerük a wp-knek.
Hardveresen egyébként teljesen rendben vannak az ms mobilok. Hála a referenciának.
kevesebb van
de az a kevés legalább szarabbul van megcsinálva mint a másik 2 rendszeren
így van utolsó. 3-assal nem értek egyet. volt olyan lumiás akció, hogy lehetett igényelni bizonyos telefonokhoz ajándékutalványt. én lumia 1020-ra 8ezer Ft-ot kaptam, és ha nem veszek meg ilyen GTA San Andreas szintő 1000 Ft feletti játékokat, akkor soha az életbe nem költöm el azt a 8ezret. Cserébe mivel nem vagyok nagy játékos azóta fenn sincs a gta...
Legtöbbször az a gond, hogy a fizetős opció abban merül ki, hogy nincs benne reklám...fizess 500 Ft-ot és eltűnik. Az is pont igaz a wp-re, hogy minden félkegyelmű fejleszthet rá...belemész Áruházban a Fotózás kategóriába, és vagy 5-10 darab HÁTTÉRKÉPBEÁLLÍTÓ alkalmazásba botlassz...természetesen tele reklámmal...de van például 200 féle zseblámpa alkalmazás, szintén tele reklámmal...láttam olyat is, aminek tényleg egy sima ki-be kapcsoló gomb volt beépítve...alul meg ott villogott a reklámblokk, amit 500 Ft ellenében eltávolíthatunk :D gondolom visual studioban 1 óra alatt összehányta, regisztrált magának egy fejlesztői fiókot, és készen volt. Rengeteg a kamu alkalmazás, amit persze néhol a leírásban fel is tüntetnek(az ilyen alkalmazásokat se képes a Microsoft kiszűrni, akkor elég könnyű bejuttatni akármit...az ok meg gondolom egyszerű. mivel aránylag egy zárt rendszer, olyan dolgokhoz úgysem fér hozzá, ami a usert veszélyeztetné...az, meg hogy szintén le lesz húzva néhol, megint csak a user saját felelőssége...ha jóvá hagyja.)
Google-el ugye leírták már, hogy nem képesek megegyezni...nincs egy hivatalos youtube alkalmazás sem...szóval vannak óriási hiányosságok, én is úgy vagyok vele, hogyha nem kamera miatt váltottam volna 1020-ra, rég visszaváltottam volna iOS-re...
Én majd egy éve használok WP-t, és nem szenvedek hiányt attól, hogy kevesebb alkalmazás van rá.
Amit én kerestem, azt megtaláltam rá, használható, jó app. A legtöbb (fontosabb, népszerűbb) droidos app-nak megvan a wp-s megfelelője, max más néven fut.
Persze itt is vannak ócska, semmitérő alkalmazások, de ez is jóval kevesebb, mint androidra.
Amelyiket letöltöttem, és nem felelt meg az elvárásaimnak, ment a kukába egy mozdulattal, és már nyoma sincs neki. Ennyi.
vannak alkalmazások amik még nincsenek meg. De pl ami olyan alkalmazás, az nekem eddig mind stabil volt.
Nekem nem jött x frissítés pl messengerre, hanem fél éve talán 2, vagy 3.
A rendszer stabil, gyors, napok után is, pedig nyúzom rendesen, mert a munkám része is (nem csak telefonálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!