Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone-ra kevesebb az...

Windows Phone-ra kevesebb az alkalmazás?

Figyelt kérdés
Néztem a Nokiákat, sokakkal ellentétben nekem bejön a "csempés" megoldás és szerintem a készülékek is egész erősek. A kérdés csak az, hogy megfelelő mennyiségű alkalmazás van-e, mert azt hallottam, hogy WP-re sokkal kevesebb az app, és például olyanok, mint pl. Draw something free, meg Hangouts, meg ilyesmik nincsenek rajta, ami nekem elég fontos lenne. Mit gondoltok, mik a tapasztalataitok?

2014. nov. 26. 21:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
60%
Jóval kevesebb alkalmazása van rajta
2014. nov. 26. 21:54
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Nekem volt WP-m (sőt mind a három nagy rendszert használtam) de el kell hogy keserítselek, Google alkalmazást te nem fogsz WP-re találni.

Az appokkal igazából az a baj, hogy ha ki is jön hivatalos verzió akkor is mérföldkövekkel elmarad az Android/iOS verziótól funkcionalitás tekintetében.

Nekem nem jött be 4 hónapot bírtam vele, pedig a csúcs készüléket vettem direkt, mert nagy reményeket fűztem a rendszerhez.

Mindegy visszatértem a jól megszokott .....-hoz (direkt nem írom, mert tuti veszekedés lesz belőle)

2014. nov. 26. 21:54
 3/11 anonim válasza:
47%

Kevesebb van mint androidra igen. No de androidra minden félkegyelmű fejleszhet bármit szval… Wp-n meg a jobb dologok pénzbe kerűlnek. Wpn még warezolni sem lehet, hogy ezt a "hibát" ki lehessen küszöbőlni. :) Persze ez akkor hiba csak ha fontos.

A rendszer tényleg nyögősebb az androidnál. De még egy fokkal jobb mint a m.o fizuhoz túlárazott ipohne-ok az iossal. Mert olcsóbbak és talán kevésbé korlátoltabb a rendszerük a wp-knek.

Hardveresen egyébként teljesen rendben vannak az ms mobilok. Hála a referenciának.

2014. nov. 26. 22:59
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

kevesebb van

de az a kevés legalább szarabbul van megcsinálva mint a másik 2 rendszeren

2014. nov. 26. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:

így van utolsó. 3-assal nem értek egyet. volt olyan lumiás akció, hogy lehetett igényelni bizonyos telefonokhoz ajándékutalványt. én lumia 1020-ra 8ezer Ft-ot kaptam, és ha nem veszek meg ilyen GTA San Andreas szintő 1000 Ft feletti játékokat, akkor soha az életbe nem költöm el azt a 8ezret. Cserébe mivel nem vagyok nagy játékos azóta fenn sincs a gta...

Legtöbbször az a gond, hogy a fizetős opció abban merül ki, hogy nincs benne reklám...fizess 500 Ft-ot és eltűnik. Az is pont igaz a wp-re, hogy minden félkegyelmű fejleszthet rá...belemész Áruházban a Fotózás kategóriába, és vagy 5-10 darab HÁTTÉRKÉPBEÁLLÍTÓ alkalmazásba botlassz...természetesen tele reklámmal...de van például 200 féle zseblámpa alkalmazás, szintén tele reklámmal...láttam olyat is, aminek tényleg egy sima ki-be kapcsoló gomb volt beépítve...alul meg ott villogott a reklámblokk, amit 500 Ft ellenében eltávolíthatunk :D gondolom visual studioban 1 óra alatt összehányta, regisztrált magának egy fejlesztői fiókot, és készen volt. Rengeteg a kamu alkalmazás, amit persze néhol a leírásban fel is tüntetnek(az ilyen alkalmazásokat se képes a Microsoft kiszűrni, akkor elég könnyű bejuttatni akármit...az ok meg gondolom egyszerű. mivel aránylag egy zárt rendszer, olyan dolgokhoz úgysem fér hozzá, ami a usert veszélyeztetné...az, meg hogy szintén le lesz húzva néhol, megint csak a user saját felelőssége...ha jóvá hagyja.)

Google-el ugye leírták már, hogy nem képesek megegyezni...nincs egy hivatalos youtube alkalmazás sem...szóval vannak óriási hiányosságok, én is úgy vagyok vele, hogyha nem kamera miatt váltottam volna 1020-ra, rég visszaváltottam volna iOS-re...

2014. nov. 27. 13:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz, egyébként ez meggondolandó... Mert igazatok van, az android nagyon ott van és rengeteg rá az alkalmazás, így amikor az internetes Windows Phone "áruházat" böngésztem át, akkor kicsit meglepődtem, tényleg azt tapasztaltam, amit az utolsó leírt, szóval ez egy baromi nagy gyengeséges a WP-knek...:/
2014. nov. 27. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Én majd egy éve használok WP-t, és nem szenvedek hiányt attól, hogy kevesebb alkalmazás van rá.

Amit én kerestem, azt megtaláltam rá, használható, jó app. A legtöbb (fontosabb, népszerűbb) droidos app-nak megvan a wp-s megfelelője, max más néven fut.

Persze itt is vannak ócska, semmitérő alkalmazások, de ez is jóval kevesebb, mint androidra.

Amelyiket letöltöttem, és nem felelt meg az elvárásaimnak, ment a kukába egy mozdulattal, és már nyoma sincs neki. Ennyi.

2014. nov. 27. 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:

vannak alkalmazások amik még nincsenek meg. De pl ami olyan alkalmazás, az nekem eddig mind stabil volt.

Nekem nem jött x frissítés pl messengerre, hanem fél éve talán 2, vagy 3.

A rendszer stabil, gyors, napok után is, pedig nyúzom rendesen, mert a munkám része is (nem csak telefonálok)

2014. nov. 27. 17:32
 9/11 Barney96 ***** válasza:
Az az igazság hogy 1 év droid után azt mondom, személy szerint nekem nincs olyan alkalmazás ami wp-ről hiányozna és nagyon elégedett vagyok vele. Nem tudom pontosan mennyire gondolsz megfelelő alkalmazás mennyiségen de ha mondjuk egy burokban élnél ahol nem hallod a rosszmájú androidfanokat, szerintem nem találnád kevésnek
2014. nov. 27. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
minőséggel is vannak gondok, én speciel örülnék neki, ha teszem azt a facebook alkalmazás nem használna legalább 2x annyi adatforgalmat, mint iOS-es vagy androidos megfelelője. vagy használjam az m.facebook-ot böngészőben egy okostelefonon? vicc, de képet azzal szoktam feltölteni, mert gyorsabban felrakja, mint alkalmazással...
2014. nov. 27. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!