Miért rossz a samsung corby?
Szia.
Mi is azt szerettünk volna a férjem régi V3-sát lecserélvén,de amikor a kezembe fogtam,tök gagyinak tűnt,még ha 5 ezer forint is a visszahozott készülékkel.A menürendszere ugyanaz,mint amit választottunk,de olyan mintha menten szét akarna esni.MI 9990-ért egy Samsung S5230-ast vettünk,szenzációs a készülék,és volt 3 színben,fekete-rózsaszín-gyöngyházfehér,a férjem most megkapta a feketét,jövőre én kapok egy fehéret(rózsaszínt elvből nem veszek).Vmint jó pár tulajdonsággal többet tud,mint a Corby(a menüje ugyanaz,mint írtam is),és csak 4990-el több.A Corbyt tinédzser kislányoknak ajánlanám.
Soroljam? oké!
- gyenge anyagminőség
(minden műanyag, és abból sem a legjobb)
- gyenge kamera
- nem jó minőségi és kicsi érintőképernyő
- lassú telefon (nagy reakcióidő)
- sárga, rózsaszín hátlapok, ha nem tudnám miel fajta egy 200 ft-s gyerektelefonnak is nézhetném ami zenél...ú
Egyszóval elég pocsék telefon szerintem. DE persze olcsó és ezért sokat adnek el belőle! Inkább samsung s5230-at (star) vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!