Iphone 5s, Lg G3, Sony Xperia Z2 melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Létszi mondjátok azt is ,hogy miben jobb stb...köszi
Eddig csak Andridom volt most S3 mini.
De tetszik IOS is nagyon :D
2014. nov. 26. 20:20
1/15 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen a Z2. De komoly szakmai véleményt nem tudok adni :)
Az LG G3-ról azt hallottam, hogy nem bírja el a telefon a saját kijelzőjét, olyan komolyra csinálták. Ez a QHD
2/15 anonim válasza:
hoppá.. előző vagyok, véletlenül elküldtem.
Szóval ez a QHD már túlzás szerintem. Az Iphone-okkal meg alapból nem szimpatizálok, csak a nevét fizeted ki...
3/15 anonim válasza:
Szerintem is Z2. Az előző már leírta miért.
4/15 A kérdező kommentje:
Csak en azt olvastam ,hogy a z2 beazik...
2014. nov. 26. 21:08
5/15 A kérdező kommentje:
Meg T-mobilban szó szerint lebeszéltek a Z2-ről mikor mentem nézni őket...
2014. nov. 27. 16:12
6/15 anonim válasza:
Mert a T-ben dolgozók annyira értenek a mobilokhoz mint a kórházban chatelő nagyik
7/15 anonim válasza:
Vagy épp rá akarnak beszélni, hogy a szart vedd meg, ne azt, amit amúgy is visznek.
8/15 anonim válasza:
Jaja, itt sokkal jobban értenek hozzá a 13 éves emberkék, mint a telekommunikációs cég boltjában a szakemberek.
Szerintem iPhone-t vegyél, főleg, ha tetszik az iOS... az Androiddal legtöbbször csak a baj van.
9/15 anonim válasza:
Vegyél csak Iphone-t, azzal biztos nagyon jól fogsz járni... De én már akkor 6-ost vennék, azt még hajtogatni is lehet.
10/15 anonim válasza:
Ahogy már írták. Csak azért akarnak lebeszélni a Z2-ről hogy rádtukmáljanak valami aligfogyó sz.r hulladékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!