IPhone 6 Plus vagy Sony Z3 vagy Samsung galaxy note4? Melyik a jobb?
Előre is köszönöm a válaszokat ! :) Igen tudom elhajlik az iPhone....de én a többi telefonról is olvastam rosszat és mindenhol mást írnak... note 4 az tűnik a legjobbnak de van ahol azt írják , hogy mivel nagyon nagy a felbontása ezért gyorsabb az alma...
Egy nem elfogult véleményt szeretnék kapni tőletek , esetleg az akinek ezek közül van valamelyik leírná hogy mik a tapasztalati annak örülnék :)
Előre is köszönöm a válaszokat ! :)
honnan tudjuk neked milyen preferenciáid vannak?
ezek kb egyforma telefonok, leginkább az számít hogy az ios-t vagy az androidot tudod jobban kihasználni-összekötni a többi készülékeddel
vagy csak unatkozol és felteszel valami kérdést de egy nokia-ra sincs pénzed?
pedig tényleg senki nem fogja tudni megmondani.
1. mert elég kicsi az esélye, hogy valaki mindhármat legalább 1-1 hónapig használta, max az egyiket, és akkor a másik kettőt ekézi, pedig sosem fogta a kezében.
2. ha mégis van olyan ember, aki mindhármat használta, akkor sem 100%, hogy neki(vagy mondjuk nekem) ugyanaz felel meg, ami neked.
példa szerint írja az első, hogy Sony...te megveszed, aztán megbánod, mert nem arra számítottál...igen, mindegyikről lehet rosszat olvasni, de lehet nálad kivételesen nem is hajlana el az iPhone, nem ázna be a z3 stb. nem érdemes más véleményére ilyen mértékben bízni a döntést, neked kell a telefon, nem másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!