Mobilinternet spórolás?
Sziasztok.
500MB-os mobilinternetet sikerült elhasználnom kb 2hét alatt.
Na én szeretnék kérni egy pár tippet hogy hogyan lehet spórolni vele?
Csak facebookozásra használom.
pl: Ki lehet azt kapcsolni hogy amit gépen kaptam üzenetet, azt ne kapjam meg telefonon amikor bekapcsolom a netet?
Facebookozásra pedig a "Facebook" appot használom, de estleg ha egy böngészőből használnám akkor azzal lehet spórolni?
Egyéb kérdésetek lenne hogy milyen infóra van még szükségetek akkor csak írjatok! Nagyon fontos lenne ez nekem :D
A Facebook hajlamos néha "beakadni" és akkor a háttérben szépen sorozatosan bejelentkezni a netre, annyira, hogy még az akkut is lerántja.
Sokat számít, ha a FB appot letiltod és böngészőből nézel rá az oldalra. Akkor nem lesz folyamatos frissítésed és értesítések sem, csak, ha rámész az oldalra.
Ha érdekelnek a FB értesítései, akkor állítsd be, hogy e-mailt kapjál ezekről, még az is kisebb forgalom.
Böngészőben az Opera a legkisebb adatforgalmú, az tömörített csomagokkal dolgozik, ettől kicsit lassabb és sajnos egyes oldalakat xarul jelenít meg.
Saját tapasztalatom szerint a Chrome zabálja a legtöbb forgalmat.
Ha feltelepíted a Greenify appot, azzal letilthatod az automatikusan háttérben rohangáló appokat, amelyek egyrészt akkut zabálnak, másrészt esetleg a netedet is pusztítják.
Ha a beállításokban megnézed az adatforgalmadat, ott láthatod, hogy melyik appok eszik a legtöbb netet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!