Sony Xperia SP, Sony Xperia E3, vagy Samsung Galaxy Ace 4?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most tervezem lecserélni a régi telefonomat, és ezt a 3-at néztem ki, de nem tudok dönteni.
Melyik érné meg jobban, és miért?
Esetleg tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
#telefon #Xperia #Samsung #Sony #SP #Galaxy #Sony Xperia SP #Ace 4 #Samsung Galaxy Ace 4 #Sony Xperia E3
2014. nov. 25. 20:31
11/17 anonim válasza:
Mihez kellett volna Kies a Samsungokon?
12/17 anonim válasza:
S4 mini telefonnál tapasztaltam, hogy nem akart csatlakozni a pchez és csak a 25ödik Kiessel sikerült átmásolni a kívánt tartalmat.Neten is láttam olyanokat akiknek problémájuk volt ezzel, de lehet ez is olyan, hogy csak az szólal meg akinek nem működik :)
13/17 anonim válasza:
Az lehet. Nekem a Samsungokkal nem voltak ilyen gondjaim.
14/17 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy Ace 4 - em van. Tökéletesen működik.Amiket leírtál én is azokra használom.
15/17 anonim válasza:
Motorola Moto E(2015) ill. Sony Xperia E4g verhetetlen ajánlatok ennyiért
16/17 anonim válasza:
A Samsung Galaxy Express is az.
17/17 anonim válasza:
Az a két éves elcseszett hulladék egy fabatkát sem ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!