Megéri ennyiért egy Sony SP?
Figyelt kérdés
Teljesen új állapotban lévő sony SP-t kapok
30ezer forintért.
Megérné?
2014. nov. 25. 15:30
2/16 A kérdező kommentje:
bővebb indoklás?
2014. nov. 25. 16:10
4/16 anonim válasza:
Nekem is ilyenem van sajnos. Nem éri meg, nagyon sok baj van vele.
5/16 A kérdező kommentje:
konkrétumokat légyszi
2014. nov. 25. 19:14
6/16 anonim válasza:
Szaggatnak a játékok, nem bírja az internetezést, átállítja magától a háttérképet, ha telefonálsz és elveszed a füledről nem világosodik ki a képernyő hiába rázogatod(múltkor meg akartam csörgetni valakit erre vagy 2 percig csörgettem, mert ez a szutyok nem világosodott ki), pattog a hangszóró, a billentyűzetre minimum fél percet várni kell amíg hajlandó bejönni, írás közben csomószor eltűnik, mikor bekapcsolod percek kellenek, hogy feléledjen, Wifit is szarul veszi. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Fél évig ha működött rendesen...
7/16 anonim válasza:
nekem ilyen problémáim nincsenek
jó, tényleg lassan kapcsol be, de kb havonta szoktam kikapcsolni
biztos telereaktad mindenféle app-pal ami zabálja a procit
én netezni, fotózni, zenét hallgatni, emailezni, facebook messengerezni (vagy hangout) szoktam vele, egy játékkal játszom a castle clashsel, erre tökéletesen elég a telefon.
8/16 anonim válasza:
enyém is szar lassú volt, tipikus android, akkor jössz rá mennyire szar amikor veszel egy jó telefont
9/16 A kérdező kommentje:
és ezek a problémák már a megvételtől jöttek, vagy cska pár nappal azután?
2014. nov. 25. 20:49
10/16 anonim válasza:
Nincs tele alkalmazásokkal. Nem azonnal jöttek a problémák hanem pár hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!