Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kikapcsolhat attól a telefon,...

Kikapcsolhat attól a telefon, ha egyszer hagytam, hogy lemerüljön?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sony Xperia L-em van, és mostanság valami nincs rendben az aksijával. Egyszer véletlenül hagytam, hogy teljesen lemerüljön, azóta csinálja azt, hogy jelzés nélkül kikapcsol magától, mintha megint teljesen lemerült volna, pedig 14%-nál szokott jelezni, hogy rakjam töltőre. Igaz nem sokszor, de előfordul. A másik véglet, hogy van rajta egy játék, ami elég sokat eszik, és volt olyan, hogy alig vett le valamit, amikor vagy fél órát játszottam rajta. Olyan, mintha egy kicsit megbolondult volna a % kijelzője. (Ha magától kikapcsol, akkor is még csak olyan 20%-ot jelez). Mitől lehet ez? Köszi a válaszokat!
2014. nov. 23. 19:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát, előfordulhat, hogy nem tett neki éppen jót és megadta magát.
2014. nov. 23. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!