Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg G2, Nexus5 vagy Xiaomi mi3?

Kérdező.. kérdése:

Lg G2, Nexus5 vagy Xiaomi mi3?

Figyelt kérdés
Eleinte csak a g2 és nexus 5 között gondolkoztam,most viszont a mi3-ról is olvastam itt a gyk-n sok pozitív dolgot róla,de kicsit félek a kínaitól.Melyiket vennétek?Engem leginkább a nexus5 győzött meg a legjobban eddig,csak nem tudom hol vegyem.
2014. nov. 23. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Xiaomi Mi3 kb ugyanolyan minőségű telefon, mint az LG G2 vagy a Nexus 5.

Ez a három közül Nexus 5 nyer teljesítmény és szoftveres téren, a másik kettő viszont jobb aksi és kamera terén.

2014. nov. 23. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát igazából az akksi annyira nem izgat,napi 2 óránál többet nem használnál szerintem.Kamera helyett meg fényképezőt használok.Teljesítmény viszont kéne,már unom a galaxy ace lassúságát:D

A másik hol vegyem a nexust?

2014. nov. 23. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben neked mindenképp a Nexus 5 való, 4 óra screen on time-ot simán kibír egy nap, kamerája meg nem szar, sőt, Lollipop-on ha RAW-ba fotózal akkor kifejezetten jó, csak épp KitKat-en eléggé elmaradt a többi csúcskategóriás mobilhoz képest.

Abba nem igazán tudok segíteni, hogy hol érdemes venni, csak az Expansys-t ismerem, ami tudom, hogy megbízható bolt, de ott 110k, az Árukeresős árakhoz képest az elég sok (de aztán lehet a többi 80-90 ezres bolt nem valami megbízható).

2014. nov. 23. 16:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Én itt nézegettem:

[link]

1 év gyári gari,akkor biztos jó,csak felment az ára.

Meg itt is,de itt még drágább,de bízok benne hogy lemegy a fekete péntek miatt.

[link]

Van emagon is ott viszont,2 év bolti gari.Én inkább valami magyar székhelyű boltan szeretném venni.

2014. nov. 23. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Expansys-nál is gyári gari van, és egy 10-essel olcsóbb, szóval eddig akkor az a nyerő.
2014. nov. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!