Az aksi vagy a telefon?
Figyelt kérdés
Van egy samsung galaxy s2 telefonom. Teljesen jol mukodott.50%on on volt az akksi es nagyon gyorsan elkezdett merulni. Kikapcsolodott es mire visszakapcsoltam mar csak lb 5 % volt az akuban. Telni tettem de kiirta hogy az akku homerseklete tul alacsony es mellette egy sarga kis haromszog benne egy felkialtojellel. Tobbet nem kapcsolodott be. Probaltam tolteni is de semmi. Az akuval ban baj vagy a telefonnl? :(2014. nov. 23. 13:45
2/5 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy az aksi a hibás, pláne hogy olyanokat is kiírt, hogy alacsony a hőmérséklete meg ilyenek
3/5 anonim válasza:
Nekem 3 külön akksival is ezt csinálja, szóval nálam nem akksi hiba.
4/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez a hibam hiaba csereltem aksit nem lett jobb bevittem azt mondtak alaplap hibás vagy átázott vagy a pára
5/5 anonim válasza:
S gal. J3 esetén a net zacsko rizsben 2c napig kiszarítást , gyari visszaállitast , adatok lementeset , újrainditast javasol . Amennyiben nem lesz jó a töltőcsatit meg kell nézni , szoftvert frissiteni kell ha igy sem hardver baj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!