Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol vannak az eeredeti csengő-...

Hol vannak az eeredeti csengő- és jelzőhangok?

Figyelt kérdés
Nemrégiben szereztem be egy sony xperia e1 telefont és az üzenetek jelzőhangját szerettem volna beállítani. Ekkor kijött egy kérdés, hogy honnan szeretném kiválasztani, a lehetséges opciók pedig: CSAK EGYSZER illetve MINDIG. Véletlenül a mindiget választottam a file commander megjelölése után. Ez után nem tudom elérni a gyári hangokat és sehol sem találom őket...

#Android #Sony Xperia E1 #csnegőhangok #jelzőhangok
2014. nov. 23. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
file system root / system / media / audio / rongtones
2014. nov. 23. 14:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi...de sem a telefonon, sem pedig a számítógépre kapcsolódva nem találom...:/
2014. nov. 23. 14:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Sikerült rájönnöm a megoldásra...Leírom, ha valakinek hasonló gondja lenne, akkor megtalálja.

Szóval a beállításokban le kell törölni a file commandert vagy a hozzá hasonló programot, amit kiválasztottunk balszerencsésen... Az eredeti hangokkal ezután ismét lehet variálni. Törlés nélkül tiltással érhetjük el ugyanezt az eredményt, annyival, hogy miután újra engedélyezzük, megint a file commander lesz az alapértelmezett.

2014. nov. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!