Az Android 5. 0 miért Key Lime Pie? Nem Lollipop?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 00:30
1/7 anonim válasza:
A Key Lime Pie a 4.4 nemhivatalos neve volt, de a gyakorlatban KitKat lett belőle.
2/7 anonim válasza:
nem tudom honnan szedted, de az 5.0 lollipop
3/7 A kérdező kommentje:
Hogy honnan szedtem?: hát az INTERNETRŐL!
2014. nov. 23. 01:50
4/7 anonim válasza:
Még csak szó sem volt ilyenről. Egyszer merült fel egy találgatás miszerint az 5.0 neve Key Lime Pie lesz de ezt akkor írták mikor még a 4.4 se volt kint... lehet a 4.3 se...
6/7 anonim válasza:
Soha nem is volt olyan pletyka, hogy az 5.0 az Key Lime Pie lesz, hisz már a 4.4 volt a K betűs, K után akárhogy is nézem L jön az ABC-be, így egyértelmű volt, csak a következő verzió L betűs lesz, és Lollipop is lett a neve.
Esetleg még akkor lehetett az a pletyka, hogy az 5.0 KLP lesz, amikor még 4.3-on voltunk és nem tudtuk, hogy a következő verzió 5.0 lesz-e és mi lesz a neve, mert akkor egyébként tényleg esélyes volt, hogy Key Lime Pie lesz a neve, de végül KitKat lett, és csak 4.4, mert akkora változás azért nem volt, hogy egy egész verziószámot ugorjanak.
7/7 anonim válasza:
Ezt mondtam én is, hogy még a 4.4 előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!