Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 4 vélemények?

Nexus 4 vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy nexus 4 mobilt vásárolni!véleményeket szeretnék kérni hogy milyen a kijelző,akku meddig birja,stb!?

2014. nov. 21. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
5.0 volt az utolsó, így se kellett volna már megkapnia, csak jó fejek voltak a google-nál
2014. nov. 22. 15:52
 12/12 anonim válasza:
1 ève van nexus 4-em ès nem panaszkodhatok. Semmi nagyobb hibája nincs. Filmezek, játszok, videòkat nèzek ès mèg amit lehet.... Szaggatni/laggolni nem szokott, de ha telepakolod appokkal már előfordul de minimális ! Az aksijával sincs nagy gond, estènkènt szoktam tölteni hogy másnap estig tudjam használni. Normál használat mellett nem muszály naponta tölteni sem, de ha játszol rajta huzamosabb ideig + youtube + facebook akkor már nem bìrja az 1 napot. A kamerával megvagyok elègedve NAPPAL, szèp kèpeket kèszìt, viszont sötètben vagy gyenge fènyben már elèg gagyi a kèpminősèg de mindegy is mert èjszaka nem szoktam fènykèpezni :D A kijelzőre nincs panasz. Amit sajnálok az az, hogy nem bővithető. Nem olyan sok az a 16gb, mondjuk be lehet osztani, nekem pl van zene,kèpek,video,appok,játèk, 2 film rajta (ha netán utazok, legyen mit nèzni) ès mèg ìgy is van 3 gb szabad, de ha nem lennènek filmek lenne 6 gb szabad ami pont elèg a zenèk kèpek appok mellett. Nekem sajnos mèg nem jött meg az 5.0 de már várom :D Sajnos ez lesz az utolsò NAGYOBB frissìtèse, szòval pl 5.0 frissìtèst ő is megkapja majd.. Az a szöveg pedig hülyesèg hogy szerencsèjük van a nexus 4 tulajoknak mert eredetileg nem kapták volna meg stb.... Erős telefon, mindenki sejtette hogy megkapja... Már augusztusban kiderült hogy nexus 4re is jön 5.0
2014. nov. 23. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!