Melyik telefont válasszam? (főleg tapasztalatok érdekelnek)
Van 4 féle telefon, melyek közül nem tudom hogy melyik lenne a legjobb választás. A specifikációikkal tisztában vagyok, ám inkább tapasztalatok érdekelnének a telefonokkal, és a márkákkal kapcsolatban. A 4 márka közül még csak LG-m volt okostelefon terén, így azzal kapcsolatban vannak tapasztalataim, ám a további 3-mal kapcsolatban egyáltalán nincsenek.
1.: Sony Xperia E3
2.: Samsung Galaxy Ace 4
3.: LG F70
4.: Alcatel One Touch Idol 2S
A telefont legfőképp internetezésre, és gps használatára tervezem használni, így elsősorban a gps minősége érdekel, de minden más jöhet, pl. hogy az adott márkáknál mire érdemes odafigyelni.
1. Xperia E3: teljesen korrekt telefon, nagyon rosszat se lehet írni róla (természetesen csak árához képest)
2. Galaxy Ace 4: hulladék, többet nem is pazarolnám rá a szót.
3. LG F70: nagyjából ugyanaz, mint az Xperia E3, annak a kamerája jobb egy fokkal, ennek meg az aksija, de tényleg nem nagy a különbség
4. Alcatel OT Idol 2S: hardveresen szintén megegyezik a másik kettővel, de sokkal jobb kijelzőt kapott, illetve kamera terén is a legjobb. Viszont üzemidő terén a legrosszabb, a legkisebb aksija van a három közül, és a legnagyobb kijelzője, nem a legjobb kombó. Egy napot azért kibír átlagos használat mellett, de a másik kettő jobb ezen a téren.
Köszönöm a segítséget :) Eddig az Ace 4 volt a legszimpatikusabb.. bár igaz, sok jót nem hallottam az ace szériáról.
Várom továbbra is a tanácsokat/tapasztalatokat :)
Ezek közül xperia e3.
De jobb a xiaomi redmi 1s vagy motorola moto g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!