Iphone-t vegyek vagy Windows Phone-t?
en nemreg laptopot vettem.
a kerdes csak az volt,hogy hagyomanyos gepet,amin win fut,vagy mac-et?
a mac-ek mar regota nem hagynak nyugodni,igy hat az mellett dontottem.
van olyan gyors,mint a win,szebb,hasznalhatobb,sokkal minosegibb alketreszekbol van osszeallitva es ami ritka,hogy nem tudok ra rosszat mondani,es a hangja is sokkal szebb.
neked biztos szamit a hangminoseg is,mivel telefonrol beszelunk.
bar nekem nem az van,de szerintem almat vegyel.
amelyik tetszik.
Az előző versenyzőnek:
Képzeld, nem kell MAcet venni az Apple OS hez, PC n is fut.
MIvel a MAc is PC ma már...
ezzel az erovel csodbe is mehetne az apple,nem?
az osx nem windows.
az asztalimon nekem is win van.
de a mac-et nem erre talaltak ki.
wp-ről váltottam iphone-ra
és és föld a különbség, imádom
ha van rá pénzed nem kérdés hogy az iphone jobb
minden szempontból
egy asztali gépből könnyebb kihozni hackintosh-t, de egy laptop már sokkal korlátoltabb ilyen téren, de végülis ez nem a kérdéshez tartozik.
én huzamosabb ideig használtam iPhone-t, most pedig egy wp-s telóm van már fél éve...kíváncsi voltam, meg fog-e győzni...hát nem győzött meg...szóval én is inkább az iPhone-t ajánlanám...stabilitással nincs sok gond egyikkel sem...ha nagyon negatívumot akarok kiemelni, akkor például wp-n a 8.1 megjelenése óta bugos a gyári zenelejátszó...nem látja a zenéket, kilépeget stb...erre persze van alternatív lejátszó, szóval nem egy nagy baj, de önmagában az, hogy a rendszer saját zenelejátszóját fél év alatt nem tudják olyan szintre javítani, hogy kompatibilis legyen...az gáz. szokták páran mondani, hogy a wp7 még egy nagyjából letisztult rendszer volt, aztán jött a wp8, megszűntek kötöttségek, de sok amúgy jól működő dolog kárára...ezt nagyjából kijavítgatták, jött a 8.1, és megint nullán volt a dolog...például azért régen egy pozitívum volt a 100%-os közösségi platformok integrálása...jobban működött, mint a Facebook alkalmazás pl....és ez most is így van, csak most ahhoz, hogy megossz egy képet, bejegyzést, arra vagy kényszerítve...ami egyébként rettenetesen optimalizálatlan például az iOS-es változathoz képest...lassú egy poszt, kép publikálása...szóval engem az ilyen alapvető, hétköznapi funkciók taszító hibái miatt nem tud meggyőzni a wp...pedig nem lenne rossz, árban főleg odaverné az összes Apple terméket, csak ahhoz az kellene, hogy legalább annyit foglalkozzanak vele, mint az iOS-el, mind belső, mind külső fejlesztésekben.
Ha sok pénzed van, inkább iPhone.
Bár én csak iPadből indulok ki, de az alatt is iOS van, úgyhogy ismerem. Nemcsak stabil, hanem rengeteg program/játék is íródik rá, ami a WP telefonokról sajnos nem mondható el. Stabilnak az is stabil, van egy csomó előnye is, de én iPhone-t választanék.
Más tészta, hogy sajnos (legalábbis nekem) elég kicsi az iPhone 5 és 5s kijelzője :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!