Milyen android appot írjak?
Figyelt kérdés
Van valakinek egy jó ötlete olyan android alkalmazásra amelyre szerintetek lenne igény és esetleg nem olyan bonyolult? Játékokon kívül.2014. nov. 20. 08:45
1/3 anonim válasza:
Kiírja az aktuális névnapot, és értesít ha egyezés van a telefon könyvben. . van 1-2 ilyen alkalmazás de egyik se az igazi. ..
Vagy olyat ami az értesítési sávba kiírja a havi elhasznált net adatforgalmad, hogy böngészés közben is látni lehessen. .bár ez csak roottal lenne megoldható szerintem
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket! :) A névnapos tetszik, régen én is kerestem ilyen névnapos értesitot de tényleg nem volt egy rendes se. Lehet megcsinálom :)
Az adatforgalmas is jó ötlet, azt ugy csinalnam hogy csak a mobilnet forgalmat irja ki a fenti fejlecben.
Ha megvalosulnak ezek az alkalmazasok majd irok ide!
2014. nov. 20. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!