# 10/10 Időpont ma 16:45
De látom magam szerintem nem fikáztam szét Lumiat, mint írtam is egy időben venni szerettem volna. Szép kijelző jó hardver és optimalizáltan használja ki az erőforrásokat. Nem zabálja az akksit mint a szar android (egy "szaros" S4 Mini-m van...) Lumia simán el megy 2-4 napot is!
Pl a csempék is bejönnek, volt egy ideig telefonomon csempe alapú luncher! Egyeseknek a kamerája brutál jó
Na most jól lehúztam a Lumia Win telefont? Nem! Én el mondtam a személyes tapasztalataimat a telefonnal kapcsoltan. Mint mondtam telefonboltban dolgozom, hidd el láttam már mind kettőt eleget! Sőt én még azt is tudom melyik jön vissza többet szervizbe stb...
Nem fogom hosszan leírni, de nekem a Microsoft telefonra írt appok nem jönnek be. Nem elég szépek kidolgozottak stb. Sok minden nincs is... Többit lásd fentebbi írásokban.
Androidban utálom h lemerül hamar, hajlamos a fagyásra. A 4.0 KitKat "újdonsága" nagyon örültem neki a Google azt mondta, hogy ami nem rendszer alkalmazás azaz külső fejlesztő írt az NEM FÉR HOZZÁ az SD kártyához :) szerinted?
Nem gyári képnézegető galériát használok és most azzal NEM tudsz fényképet törölni az SD-ről :) csak a gyári fájkezelővel. Persze ha belső memóriára állítod a új fotók helyét tud törölni az SD-hez nincs jogosultsága. Akkor meg minek az SD?
És keress utána az 5.0 Android L dolognak az új Nexus cuccokaz haza vágta! úgy be lassult nem lehet használni.
Szóval látod nem vagyok részre hajló. Le írom én a rosszat is az Androidról... De nekem még mindig az Android jön be jobban.
több hónapja van meg a 630-am. Eddig minden appot megleltem ami kellett.
És igen, gyors. Akksi. Ha nem netezem szét magam, 2-3 nap.
Játszani keveset, inkább logikai játékokat.
Miért nevezed selejtesnek az op.rendszered? Én egy szóval nem mondtam, hogy rossz az op.rendszer és le írtam mekkora egy hulladék a 4.0 KitKat és hogy 5.0 Lollipop meg Nexus gépeket vágott haza.
Nem egyszer volt Androidról Windowsra váltott az ember és jött vissza "Figyu kéne ez meg az az app ami a régi telon... Hát az nincs. Ok keressünk mást helyette. Jé, találtuk." 5-ből 4 App volt használhatatlan 1 meg rossz azaz ment de szörnyű volt.
Hiába kapok még 100x oltás vagy lepontozást (pont leszarom) ez a véleményem. A felettem lévőknek meg nem az. Talán aazért mert mások vagyunk?
Nem mondtam senkire h hülye h azt használja.
Kérdező meg az egyedi véleményekre kíváncsiggondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!