Androidos telefon költözése?
Samsung androidos telefonról SONY-ra szeretnék költözni.
Milyen programmal, vagy módszerrel (rootolás nélkül) tudom minél egyszerűbben átvinni a névjegyeket fényképpel és az SMS-eket?
Esetleg olyan megoldás is érdekel, amellyel az SMS-ek lementhetők és számítógépen is olvashatók.
Mivel mindkét telefon dual SIM-es,előny lenne, ha mindezen SMS mentések a SIM-ek megjelölésével történne. (Ha ltezik ilyen)
Köszönöm
Telepített appjaidat megjegyzi a google fiókod. Telefonkönyvedet is. Persze szinkronizálás kell hozzá.
Ugyanezzel a google fiókkal beállíítva a leendő új telót mindent vissza tudsz tenni úgy, ahogy ezen volt (ha esetleg valamelyik app az eltérő android verzió miatt nem tehető át, az kiesik).
Pl. a Super Backup app képes minden üzenet mentésére, a mentett és átmásolt backup fájl a másik készüléken ugyanazen appal visszaállítható.
Hogy képes-e SIM-enkénti kezelésre, azt nem tudom.
Ez az app listáz jónéhány dualos készüléket is, gondolom tudja:
Köszi az infót.
A Google fiókos szinkrontól fázom. Főleg azért, mert a Gmailben lévő címlistát nem raktam rendbe. Nem szeretnék 1000 nevet leszedni a glépre, hogy aztán az emiles kapcsoaltokat meg törölgessem.
Elvileg, a Samsungban egy vcf fájlba exportáltam a névjegyeket. Gondolom SONY-ban importálható. Kérdés, hogy miket visz át? ill. ugyanabba a mezőbe tölti ki? Vagy pl. lesz 5 db István nevű partnerem, mert vmiért mondjuk lemarad a családnév :)
Az általad javasolt progival computeren is olvashatók az SMS-ek?
"Az általad javasolt progival computeren is olvashatók az SMS-ek?"
Még sosem próbáltam. Egy méretes zip-be rak el mindent, kicsomizva talán olvasható. Nem tudom, kódol-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!