A Galaxy Note 4 nem lassul be nektek egy idő után?
Figyelt kérdés
Én 1 hete használom, minden le van töltve, amit le szoktam, és használni is szomtam, de miután megnyitottam 5-10appot és mondjuk leteszem tálcára(home gomb megnyomása), így a háttérben fut, majd mondjuk fél óra múlva hozzá akarok nyúlni, akkor lassabban hozza be a feladatkezelőt, ahol be lehet zárni és megakad egy nagyon picit.2014. nov. 18. 22:23
1/4 anonim válasza:
Nem szokás tálcán egyszerre 5-10 appot rakni... Amúgy nekem is Note 4 em van 2 hete és semmi laggot nem tapasztaltam.
2/4 anonim válasza:
hát nem túl gyors az tény, több alkalmazás mellett akadozik, de ez minden droidosnál alap
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy be kellene zárni őket. :D
2014. nov. 19. 05:16
4/4 kérdező.. válasza:
Általában a samsungok ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!