Hogyan lehet teljes hosszúságú mp 3 számot beállitani csengőhangnak nokia lumia 1020 telefonon?
Figyelt kérdés
azt olvastam,h csak max 40 mp limit van meg 1 mb korlátozás. ki lehet ezt vhogy játszani?
megpróbáltam a ringtone mappába bemásolni egész számot ,de a telefon nem látja..
2014. nov. 18. 18:32
2/7 anonim válasza:
Töröld ki az mp3 ID3tagjeit, lehet hogy jogvédett tartalom miatt nem engedi. Bár úgy sem fog a teljes hosszán keresztül csöngeni, de be lehet tenni teljes zenét is.
3/7 A kérdező kommentje:
öö,és hol kell azokat a bizonyos tageket törölni,és hogyan?és igazán sajnálatos,h nem enged teljes számot betenni...
2014. nov. 18. 18:58
5/7 anonim válasza:
amúgy sem értem...van az a mém, ami arról szól:
-miért nem vetted fel a telefont?
-táncoltam a csengőhangra...
ezt szeretnéd? normális ember(például én) legrosszabb esetben is 30 másodpercen belül fel tudom venni a telefont...de a lényeg, hogy nem lehet ezt kijátszani.
6/7 A kérdező kommentje:
vszinüleg akkor nem vok normális...(vagy csak nekem mások az igényeim a tiednél)ennél a kérdésnél viszont szeretném megtartani a "jogot" arra,h én kérdezhesek...és szeretnék a kérdésemre válaszokat olvasni.amúgy biztos jó külön téma lenne ezen az oldalon,h ki-miért akar hosszabb csengőhangot.szóval írd ki nyugodtan,biztos lesz rá ott válaszoló arra is.
2014. nov. 18. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!