Android telefonhoz távirányító?
Mert puskázni szeretnék. És nagyon feltűnő, ha simogatom a kijelzőt az ujjaimmal. Hatalmas anyag, (egyetem) fontos hogy tudjak benne oda-vissza lapozgatni feltűnésmentesen.
A telefon a tolltartómban, én éppen rálátok a kijelzőjére. Jobb kézzel írok, balban a távirányító, de az nem látszana.
Erre kellene segítség.
Az őszinteség szép dolog, de akkor is a tanulás lenne a jobb.
Egyébként két módon lehet csak távirányítani, másik telóról vagy pc-ről. Jelen esetben szerintem egyik sem lenne praktikus.
Jó kis hobbielektronikai feladat lenne egy arduino procira építeni egy ilyen BT vezérlőt.
Még egy esély van, OTG kábelre dugott drótnélküli egér.
Ennél kevésbé feltűnő megoldás nincs.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Csak egy valamit nem értek. Ha egy tanár a tabletjét a hdmi kimeneten ráköti a kivetítőre, akkor mivel váltja a ppt oldalakat? Nem igaz, hogy androidról nem lehet prezetációt bemutatni. Milyen presenterrel váltja az oldalakat? Csak mert nekem is olyan kellene.
Kizárt dolog, hogy a tabletek világában ez ne 20 forintos kérdés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!