Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android telefonhoz távirányító?

Névtelenül nevű kérdése:

Android telefonhoz távirányító?

Figyelt kérdés
Létezik olyan távirányító, amivel anélkül tudom léptetni az androidos telefonomon a fotókat, hogy hozzáérnék a telefonhoz?

2014. nov. 18. 11:49
 1/6 Neuhauser László ***** válasza:
A diavetites funkció miért nem jo?
2014. nov. 18. 11:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert puskázni szeretnék. És nagyon feltűnő, ha simogatom a kijelzőt az ujjaimmal. Hatalmas anyag, (egyetem) fontos hogy tudjak benne oda-vissza lapozgatni feltűnésmentesen.

A telefon a tolltartómban, én éppen rálátok a kijelzőjére. Jobb kézzel írok, balban a távirányító, de az nem látszana.

Erre kellene segítség.

2014. nov. 18. 12:03
 3/6 Wadmalac ***** válasza:

Az őszinteség szép dolog, de akkor is a tanulás lenne a jobb.

Egyébként két módon lehet csak távirányítani, másik telóról vagy pc-ről. Jelen esetben szerintem egyik sem lenne praktikus.

Jó kis hobbielektronikai feladat lenne egy arduino procira építeni egy ilyen BT vezérlőt.

2014. nov. 18. 13:05
 4/6 Wadmalac ***** válasza:
66%

Még egy esély van, OTG kábelre dugott drótnélküli egér.

Ennél kevésbé feltűnő megoldás nincs.

2014. nov. 18. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Pakold ki a cuccaidat a padra, nem feltuno, en is mindig kipakolok 3-4 konyvet az asztalra, ra a tolltarto, sose buktam le..v tedd a combod ala a telot, es ugy nezd..az sem feltuno
2014. nov. 18. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Csak egy valamit nem értek. Ha egy tanár a tabletjét a hdmi kimeneten ráköti a kivetítőre, akkor mivel váltja a ppt oldalakat? Nem igaz, hogy androidról nem lehet prezetációt bemutatni. Milyen presenterrel váltja az oldalakat? Csak mert nekem is olyan kellene.

Kizárt dolog, hogy a tabletek világában ez ne 20 forintos kérdés legyen.

2014. nov. 18. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!