Van-e lehetőség a egy TMH típusú Xperia E unlock-olására?
Fontos, hogy fizetős megoldásra nem vagyok vevő, bármi más megoldás jöhet.
Sok hasonló kérdést olvastam már és egyiknél sem volt semmilyen megoldás rá (a not allowed típusúakra).
Mostanában olvastam a neten, hogy az egészet a Brandelés okozza.
Erre megoldásként azt találtam, hogy egy generic ftf-et kellene beszerezni és flashelni a flashtool-al.
Sőt volt olyan megoldás is hogy egy nyitható telefon TA mentését flashtool-al flashelni a zártra.
Egyébként ez az egész miért jó a T-Mobil-nak?
Nincs lehetőség.
Hiába flasheled fel a World_Generic változatod, a TA partíció tartalma változatlan marad. Márpedig ez felelős többek között a bootloaderért is.
A TA partíció lecserélését meg el sem fogod tudni kezdeni. Bár ez még a jobbik eset. Tudni illik, ha egy másik telefon TA-ját teszed a sajátodra, az azonnali hardbrick, amin nem segít semmi.
De van egy jó hírem is: Ezt még fizetősen sem tudod megoldani ezzel az alaplappal. Ez az opció a régebbi 2011-es Xperiák kiváltsága volt anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!