Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért olyan jó az lg kp500?...

Miért olyan jó az lg kp500? Miért jó?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 20:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolso...nem vagyok lassu,de lehet te géppuskakezü vagy....
2010. jan. 29. 19:47
 12/18 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, de már eléggé megbántam. Borzasztó rossz az érintője, smsekbe bele sem kezdek, mert egy fél óra mire megírom...Ami pedig halálra idegesít, az a nem fogadott hívások jelzése a képernyőkímélőn. Fényképezni addig nem tudok, amíg a vissza nyíllal ki nem létem a galériából, mert ha csak simán kinyomom, akkor nem engedi.
2010. febr. 4. 19:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Én pedig szeretem azokat amiket az utolso irt.
2010. febr. 4. 22:44
 14/18 anonim válasza:
Nekem ilyen telóm van,naogyon szeretem és ha most vennék,most is ilyet vennék...én az smseket sokkal hamarabb megírom vele,mint egy másikkal, meg egy csomó extrát lehet rá tenni...jó képeket is csinál....és egyáltalán nem oldódik ki a bill.zár a zsebemben se sehol....Jó a samsung is,de nekem az volt 2 évig,ezért én nem vennék samsungot...am az enyém az egyáltalán nem is lassú....nah mind1
2010. febr. 26. 11:58
 15/18 anonim válasza:
Nekem pár napja van egy LG KP500-om, és van benne egy 256-os memóriakártya, amin van pár zenei album. Amikor pedig a zenelejátszóban léptetem a zenéket, újraindul a telefon és kéri a pin kódot. Visszavittem a boltba , ott azt mondták hogy formázni kell a kártyát. Megcsináltam de ugyan azt csinálja. Vajon mi lehet a baja?
2010. febr. 28. 10:19
 16/18 anonim válasza:

10/8

A wifit sajnos kihagyták belőle de azért még jó teló, én meg vagyok vele elégedve

2010. márc. 1. 17:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem is kp500 am van.

A wifi hiányzik belőle csak.

Lehet hogy nem egy iphone, de amelyik hülye ember azt mondja hogy lassú , az annyira nem képes hogy szoftvert frissitsen rajta , mert igenis a legújabb szoftverrel kimondottan gyors.

A SOK TÉVHITTEL ELLENTÉTBEN TÉMÁT IS LEHET RAKNI RÁ!!!

2010. máj. 25. 16:32
 18/18 anonim válasza:
szerintem jó:) én szeretem.. könnyen kezelhető, szép, jó a menüje, és szerintem nem lassú. azoknak talán az akik 500.000-ér gyémántos Blackberryt vesznek meg hasonlókat. Nekünk átlagos embereknek szuperül megfelel ez a telefon szerintem ;) nekem a kamerája is tetszik, igaz nem túl színes de legalább éles:D jó hangosan bír szólni, és a zenék is jól hangzanak rajta. minőségéről sajnos még nem tudok nyilatkozni mert nemrég kaptam és ebből a szempontból még nincsen tapasztalatom. igaz ha elromlik akkor sincs baj mert van rá 1 év garancia...
2010. júl. 4. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!