Kérdező.. kérdése:
A nexus 5 re miért csak 1 év gyári gari van?
Figyelt kérdés
1 év múlva elkezd tönkremenni?Akinek már van annak volt valami baja amióta nála van?Vagy ez nem jellemző a nexusokra?2014. nov. 16. 20:32
2/7 modosdani válasza:
Miért csak 1 év? Én ausztriában vettem MM-ban és két évet kaptam rá. Ez volt 7 hónapja és még semmi baja :)
3/7 A kérdező kommentje:
Hát itthon csak 1 év gyárit ,de 2 év bolti garit adnak.A gyári többet ér nem?
2014. nov. 16. 20:44
4/7 anonim válasza:
Azért csak 1 év, mert idehaza nem forgalmazzák hivatalosan. Tudtommal - de majd kijavít egy jobban tájékozott - Nexus4-hez hasonlóan csak a Telenor forgalmazza hivatalosan, náluk vásárolva 2 év garanciát is kapsz. A készülékek náluk is kártyafüggetlenek, mivel egyik Nexus-ra sincs SIM lock.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem.Jó lesz akkor 1 év garival,csak nem tudom hol vegyem. bestbyte,bestmarkt,ipon,clickshop,aqua.hu ahol találtam 1 év garival.Emagon 2 év bolti van,azért azt nem szeretném.Mit gondoltok hol érdemes?
2014. nov. 16. 21:01
7/7 A kérdező kommentje:
Edigitalon nincs.
2014. nov. 17. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!