Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S4 LTE vagy Z1 Compact?

Galaxy S4 LTE vagy Z1 Compact?

Figyelt kérdés

Szóval nem igazán tudom eldönteni, hogy melyikkel járok jobban, mert tudom hogy az Xperia sokkal erősebb processzort kapott, viszont a Samsung-nak nagyobb a kijelzője és több benne az extra...

Úgyhogy inkább azoknak a véleményét veszem figyelembe akinek volt már valamelyik, de természetesen más is írhat!

2014. nov. 16. 18:43
 1/7 kérdező.. ***** válasza:
Z1 compact mert jobb szoftverilag.
2014. nov. 16. 18:45
 2/7 anonim válasza:
Nekem Z1 compact van, tokeletesen elegedett vagyok vele. Elfer minden, gyonyoru kepeket keszit, eleg sokat nyuz, de kitunoen mukodik:)
2014. nov. 16. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Amúgy én is a Z1 C felé hajlok, de azért tényleg kár hogy csak 4,3 inch (tudom hogy Compact, de azért mégis).

Egyébként ezek a telefonok meddig lesznek hivatalosan támogatva?

2014. nov. 16. 19:55
 4/7 kérdező.. ***** válasza:
Hát most kapta meg az egész xperia Z sorozat az android 5.0-t és ez az utolsó a z1c re szerintem.
2014. nov. 16. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy tudom hogy ez egy Unibody kialakítású telefon, vagyis az akku nem cserélhető. Ez hosszútávon (min 2 év) okozhat problémákat?
2014. nov. 16. 20:03
 6/7 kérdező.. ***** válasza:
Nem mivel az akksiját ki lehet venni csak kicsit több szakértelmet igényel,úgy hogy emiatt ne aggódj,szervízben megcsinálják.
2014. nov. 16. 20:06
 7/7 A kérdező kommentje:

De jó!! Kár lett volna, hogy emiatt kiessen.

Igazából a hardver nagyon meggyőző és a rendszer is tetszik.

Jut eszembe, ha a Telekomnál veszem akkor zárt bootloader-re kell számítanom?

2014. nov. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!