Galaxy S4 LTE vagy Z1 Compact?
Figyelt kérdés
Szóval nem igazán tudom eldönteni, hogy melyikkel járok jobban, mert tudom hogy az Xperia sokkal erősebb processzort kapott, viszont a Samsung-nak nagyobb a kijelzője és több benne az extra...
Úgyhogy inkább azoknak a véleményét veszem figyelembe akinek volt már valamelyik, de természetesen más is írhat!
2014. nov. 16. 18:43
1/7 kérdező.. válasza:
Z1 compact mert jobb szoftverilag.
2/7 anonim válasza:
Nekem Z1 compact van, tokeletesen elegedett vagyok vele. Elfer minden, gyonyoru kepeket keszit, eleg sokat nyuz, de kitunoen mukodik:)
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy én is a Z1 C felé hajlok, de azért tényleg kár hogy csak 4,3 inch (tudom hogy Compact, de azért mégis).
Egyébként ezek a telefonok meddig lesznek hivatalosan támogatva?
2014. nov. 16. 19:55
4/7 kérdező.. válasza:
Hát most kapta meg az egész xperia Z sorozat az android 5.0-t és ez az utolsó a z1c re szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy tudom hogy ez egy Unibody kialakítású telefon, vagyis az akku nem cserélhető. Ez hosszútávon (min 2 év) okozhat problémákat?
2014. nov. 16. 20:03
6/7 kérdező.. válasza:
Nem mivel az akksiját ki lehet venni csak kicsit több szakértelmet igényel,úgy hogy emiatt ne aggódj,szervízben megcsinálják.
7/7 A kérdező kommentje:
De jó!! Kár lett volna, hogy emiatt kiessen.
Igazából a hardver nagyon meggyőző és a rendszer is tetszik.
Jut eszembe, ha a Telekomnál veszem akkor zárt bootloader-re kell számítanom?
2014. nov. 16. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!