Iphone 5S csak bekapcsolva tölt? Ha kikapcsolva rakom töltőre nem jelzi hogy töltene.
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 18:05
1/10 Zakathol válasza:
Ha kikapcsolva rakod töltőre, akkor bekapcsol és tölteni kezd.
2/10 A kérdező kommentje:
De kikapcsolva hogy tölt akkor?
2014. nov. 16. 18:17
3/10 Zakathol válasza:
Úgy, hogy bekapcsolva teszed fel töltőre, majd kikapcsolod. Tölt kikapcsolt állapotban is, bár nem értem miért ilyen sarkalatos pont ez.
4/10 anonim válasza:
ne foglalkozz vele hülyeséget beszél
kikapcsolva ha felrakod a töltőre akkor is tölt, ha megnyomod röviden a bekapcs gombot mutatja is
5/10 Zakathol válasza:
#4: Volt már a kezedben iPhone, te szerencsétlen?!
6/10 anonim válasza:
igen, mióta megjelent csak iphone-om van, most épp iphone 6
menj vissza legózni
7/10 anonim válasza:
akkor próbáld ki :D én is meg tudom erősíteni, hogy nem jelzi ki, hanem akkor is bekapcsol, ha megnyomod a bekapcsológombot...
8/10 Zakathol válasza:
#6: A klónok nem számítanak kishaver...
9/10 anonim válasza:
azok nem bizony
gondolom itt az oxford streeten nem klónt adtak, de azért játszad a buta kis vidéki fejed, samsungod van, ugye?
tipikus vagy
:D
10/10 Zakathol válasza:
Dugd már töltőre kikapcsolt állapotban a telefonodat te sügér! Be fog kapcsolni, mit nem értesz ezen? Tölt kikapcsolva is, de csak úgy tudod ezt megtenni, hogy előbb töltőre dugod aztán kapcsolod ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!