Megéri lecserélni a Nokia Lumia 610 telefonomat LG Optimus L7 vagy L9-re?
A mostani WP 7-es, amire elég kevés alkalmazás van.. Ez előtt LG-m volt, de elhagytam.. Most gondolkodom azon, hogy újra Androidos legyen.
Mit gondoltok?
Én most váltottam vissza WP8.1-ről Androidra, de nem vagyok elájulva tőle. Pedig elég jó telefont vettem, nem valami alsó kategóriás vackot. A WP7-ről mondjuk megértem hogy váltani akarsz, de én WP8.1-est vennék inkább. De ha mindenképp androidot akarsz, akkor 1GB RAM a minimum, ezzel az L7 ki is esett. L9-et nem ismerem, de már nem mai darab, frissítések gondolom nem jönnek rá, úgyhogy én olyat se vennék.
Szerintem Lumia 735-öt vegyél.
Szia
Én nem rég csöppentem bele a Windows phoneok világába először volt egy iphone 4-em de megvesztem tőle... így el is cseréltem egy galaxy s2-re
amikor azt hittem h ennél jobb telefont nem tudok venni jöttek a hibák...
lefagytak az alkalmazások, fél/háromnegyed év után belassult, betelt a rendszer, nem fogta a GPS-t stb stb...
próbálkoztam átalakított cyanogen módolt rendszerekkel javított rajta de nem hozott megváltást és a gombok is kezdték megadni magukat...
Komoly kérdés volt h ezek után mit vegyek?
Keresetem az van diákként ez egyszerű
de mégse akarok 100,000-nél többet kiadni egy telefonért mert az már drága...
Közben megelégeltem az androidos haverokat h nekik is minden nyűg akadt a telójukkal aztán a blackberry és a nokia között hezitáltam
végüla a nokia mellett döntöttem mert még az is támogatottabb mint a BB meg tetszetősebb is volt
sikerült neten 42000-ért kifognom egy lumia 925-ös modelt (gyári tartozékok nem voltak meg csak a pici adatkábel és kaptam mellé egy samsung töltőegységet füles se járt mellé de hát ha ez az ára annak h ne 50000 legyen hanem csak 42000 akkor nekem nincs bajom vele) kaptam rá másfél év garanciát és nagyon boldogan megvagyunk :-)
Sztem neked bőven megfelelne egy Lumia 530-as is :-)
bár ez igényfüggő
de ár/érték arányban nagyon jó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!