Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent Instagramon (többi...

Mit jelent Instagramon (többi lent)?

Figyelt kérdés
Követek egy lányt Instagramon, aztán ő is bekövettet. Később nem láttam az ismerőseim között, ezért megnéztem az adatlapját, és azt írta ki, hogy NO PHOTOS YET vagy valami ilyesmi:D Szóval ez mit jelent?

2014. nov. 15. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Google Fordító
2014. nov. 15. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:
A fordítót már rég megnéztem:) Azt írja, hogy: nincs még képek. Szóval ezzel nem sokra mentem, és az se igaz, hogy nincs még kép, mert amióta én nem látom a képeit,azóta még 3-t kirakott.:D Szóval ez azt jelentené, hogy letiltott?:D
2014. nov. 15. 19:05
 3/6 anonim válasza:
hát pedig az hogy "no photos yet" azt jelenti hogy még nincsenek képek
2014. nov. 17. 17:03
 4/6 gordonb ***** válasza:

történet egyszerű.

ahogy is írták még nincs feltöltve 1 képe sem.

valószínű csak követőket gyűjt, ha már nem követ.

sok idióta csinálja ezt

2014. nov. 29. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:
De van vagy 40 valahány képe. Csak ha most rámegyek az adatlapjára azt írja ki, hogy NO PHOTOS YET. De ha úgy megyek rá, hogy nem vagyok bejelentkezve, akkor meg kiadja a képeit.:DD
2014. nov. 30. 17:31
 6/6 anonim válasza:
lehet letiltott XD
2014. nov. 30. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!