Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android Wifi probléma?

Neuhauser László kérdése:

Android Wifi probléma?

Figyelt kérdés

Hello

Adott egy HUAWEI ASCEND G6 telefon.

Erre megjelent egy Android 4.3 (GYÁRI) frissítés, amit meg is csináltam (kb 150 megát töltött le, majd 2-3 perc alatt felfrissített 4.2.2 - ről 4.3 - ra)

Most nem tudom, hogy amiatt van-e, de úgy érzékelem, hogy ezt a frissítést elcseszték

Mára ott tartok, hogy a WIFI meg se nyikkan, ha elmentek egy hálózatot, rámegyek a csatlakozásra és nem történik semmi

Mindegyik hálózattal ezt csinálja (6-ot próbáltam)

Illetve a "GALÉRIA BÉLYEGKÉPEK" szemetel egy csomót, lig van kép a telómon, mégis 3 nap alatt úgy hogy nem csinálok semmit, generál 3 gigabájtnyi "galéria bélyegképet" ait folyton ki kell törölnöm

Mit javasoltok?

Root - olva NINCS a készülék

2014. nov. 15. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyári visszaállítás...
2014. nov. 15. 17:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Lehet az lesz, mondjuk most WPS - sel nagynehezen csatlakozott a MIFI routeremhez a telefon (külön mobilnetem van)

Teljes backup kéne előtte, amihez most nemigen van tárhely, majd ha holnap vissza kapom haveromtól az OTG kábelemet, megy a backup pendrive-ra, azán gyári visszaállítás

2014. nov. 15. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!