Mi a véleményetek erről a telefonról?
Mi a véleményetek a Nokia Lumia 735-ös telefonról?
Olyat szeretnék majd venni magamnak, de nem tudom jó lesz-e. Van egy szobatársam, aki szerint folyton befagy a lumiája, könnyen törik és nem is jó. (lumia 800-820-a van).
Nekem 4-5 játékra kellene (kis igényű), netre (wifi), fotózásra, hívás/sms és kb. ennyi.
Nekem bejön a wp, szóval nem szeretnék áttérni androidra. Öcsémnek is androidos telója van, nincs is vele bajom csak jobban bejön a wp.
Szóval ti ajánljátok?
Számomra nagyon fontos még az, hogy hosszabb távon tudjam használni és legyen is rá támogatás és a rendszere megbízható, gördülékeny, fagyásmentes legyen.
Előre is köszi.
Lumia 800-nak annyi köze van a Lumia 735-höz, mint házifeladatnak a házipálinkához, tehát hogy pár betű megegyezik bennük.
Ha neked bejön a WP, akkor mindenképp jó választás, elég erős, szép kijelző, elég nagy aksi, hardveresen tényleg nagyon rendbe van
és megbízható a wp?
Mert, hogy ő mindig elejti és folyton betörik a képernyője.. De, hát vigyázni kéne rá..
Meg azt mondta, hogy sok alkalmazáshoz kell az abode flash player és wp-re le se lehet tölteni.. ez igaz?
Teljesen megbízható a WP, pláne Nokia-kon.
A betört kijelző az a haverod hibája, nem a telefoné, az összes létező telefon képernyője betörik, ha nem vigyázik rá az ember.
"Meg azt mondta, hogy sok alkalmazáshoz kell az abode flash player és wp-re le se lehet tölteni.."
0 alkalmazáshoz kell Adobe Flash. Haverod logikája elég szar, az alkalmazásokat külön az oprendszerre kell megírni, miért írna valaki egy alkalmazást WP-hez amihez flash kell, amikor tudja a fejlesztő, hogy flash nincs WP-n?
Pár honlaphoz tényleg kell flash, ha erre gondolt akkor igaza van, de iOS-es és újabban Androidon sem igazán van flash támogatás, de nem is hiányzik, szinte semmihez sem kell flash.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!