Hogyan tudok wifire kapcsolódni, ha nem tudom a jelszavakat?
Ha otthoni hálózatra szeretnél kapcsolódni, akkor pofonegyszerű, megkérdezed azokat, akikkel együtt laksz, hogy ki tudja és mondja már el neked. :) Az, aki beállította a hálózati routert, az 100%, hogy tudja.
A családomnál otthon pl. az előtérben a tükör mellé van kiragasztva a cetli, amin a jelszó van. A lakótársaimmal meg a konyhában a falra tűzve tartottuk, hogy akinek kell, onnan pötyögje be.
Ha pl. kávézóban vagy, ahol van publikus wifi, csak jelszó kell hozzá, akkor a felszolgálót vagy a pultost stb. kérdezd meg.
Mekiben és hasonló helyeken nincs jelszó, ott csak rá kell bökni és automata csatlakozik.
Sehogy!
A védett WiFi hálózat lényege az, hogy senki ne tudja használni aki nem ismeri a kulcsot.
Ha használható lenne a kulcs ismerete nélkül is, akkor a védelemnek a világon semmi értelme nem lenne. Erre gondoltál-e?
Miért kellene kitalálni melyik kihez tartozik?
Ennek akkor lehet jelentősége ha egyikőjük megadta a kulcsot a hálózata használatához. Akkor viszont talán megemlíti azt is melyik a hozzá tartozó SSID is nem?
Vagy te most arra készülsz, hogy lopod a netet? :)
nekem csak egy wifi jelszóra van szükségem, hogy beállítsam a telefont, első lépés a wifi hálózat kiválasztása, ezután jön az összes többi beállítás, addig semmit nem tudok csinálni amíg nincs wifi
olyan nehéz ezt megérteni ???
A tlefonod által látott (érzékelt) Wii hálózatok mások üzemeltetik. Ők saját belátásuk szerint korlátozzák a saját hálózatukhoz való hozzáférést hálózati kulccsal, mert senki nem akarja, hogy a fizetett internet hozzáférését minden ismeretlen használja.
Ezt nehéz-e megérteni?
Attól, hogy a te vadonat új készülékedhez internet hozzáférés kell annak aktiválásához, nem tehet egyik WiFi AP tulajdonosa sem, ezt lássuk be.
Ha ez a helyzet, akkor bizony rosszul tetted fel a kérdést.
tisztába vagyok azzal amit mondasz, de ebben a kényszerhelyzetben mást nem tudtam csinálni, egyébként megoldódott, mert a fenti lakó megadta
ha már itt tartunk, lett volna más megoldás is ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!