Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért akadozik minden telefon?

Miért akadozik minden telefon?

Figyelt kérdés
Pontosabban arról lenne szó, hogy egy s3 minin simán fut a gta san andreas maxon, de egy lg g2n, lg l90-en, xaomi 1s-en meg szaggat mint a büdös franc? Másik telót szeretnék venni az y300 helyett de ez eléggé lehangolt :( lg l90, vagy xiaomi redmi 1s lenne a következő telóm, ugye ez más játéknál nincs így?

2014. nov. 14. 23:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"No, de az sgx-ekhez medoatek procik vannak"

Direkt ezért írtam azt, hogy nem érdemes a többivel foglalkozni, és nem azt, hogy a többi gyengébb.

Egyébként a sima SGX544 már elég régi és gyenge, én az SGX544MP4-re gondoltam, de az sem jöhet szóba.

Csak olyan telefont szabad venni, amibe Qualcomm SoC van, az pedig kivétel nélkül csak Adreno-t használ, nyers erő terén lehet nem mindig a legjobb, de összesítettben egyértelműen ő a nyertes.

2014. nov. 16. 00:14
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, sokat segítettél, fel is lett pontozva minden válasz ;)

Na még egy kérdés: lg l90 vs xiaomi hongmi 1s?

Vagy esetleg más?

Mind 2 45ezer, én a xiaomira szavazok, elég bejövős

2014. nov. 16. 11:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Moto G mindkettőnél jobb, kivéve kamera terén, de a 2. generációs Moto G már azon a téren is jó, de az 60 ezer.

Ha valamiért nem akarnál Moto G mellett dönteni, akkor:

- Redmi 1S-nek jobb a kijelzője

- LG L90-nek jóval nagyobb az aksija

- LG L90-en újabb szoftver van, Xiaomi Redmi 1S meg lehet sosem kapja meg a KitKat-et

2014. nov. 16. 11:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Sajnos csak 45k-t tudok rászánni, bár az lg l90-re is tuti hogy van már MIUI ron, serintem akkor is marad a xiaomi a kijelző miatt, meg ebben msm8226 helyet msm8228van (bár a 720p kijelző így is kicsit lemegy az fps a játékoknál az L90-nel szemben)

De azt mondta valaki jtt vyk-n, hogy hiába a 720p, akkor is pixeles volt. Igaz ez? :(

2014. nov. 16. 12:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Vyk=gyk
2014. nov. 16. 12:01
 16/20 anonim válasza:
0%

Azért akad mert android.

Az Iphoneokkal nincs ilyen probléma.:)

2014. nov. 16. 13:16
 17/20 anonim ***** válasza:

#16, te szerencsétlen buta ember.

Mutass nekem egy iPhone-t, ami újonnan 45 ezer forint volt, és mutasd meg, hogy annak milyen a teljesítménye.

Ja, hogy ilyen nincsen, és te egy 200 ezres telefont hasonlítasz egy 1/5-öd annyiba kerülő telefonhoz? Gratulálok...

Az nagy hülyeséget beszélt, hogy pixeles-e egy kép az csak egy dolgon múlik, a PPI-n. 720p-s felbontás 4,7"-es kijelzőn 312 PPI-t jelent, ez már minden, csak nem pixeles.

Egyébként valószínűleg én is Xiaomi-t választottam volna (ha nem létezne Moto G, de most tegyük fel, hogy az nem létezik), ott csak a szoftverrel van bajom. Nem is a MIUI-val, nem olyan rossz az, csak ki tudja fog-e kapni frissítést, meg ha kap is frissítést, mondjuk a Lollipop-ot, akkor rá se fogsz ismerni, mert teljesen MIUI kinézete van, pedig nagyon szép lett.

2014. nov. 16. 14:31
 18/20 A kérdező kommentje:
nálam a sebesség a lényeg nem a szoftver. nekem bejön a miui, Lollipop meg lehet hogy lesz Custom Rom-ba, úgy mint a cm11 :D bár ha nem lesz az sem baj, csak pörögjön az 1s :D
2014. nov. 16. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Csak épp a sebesség a szoftveren múlik.

Egy Nexus 5 (ami amúgy is a leggyorsabb Androidos telefon volt) a Lollipop-al még gyorsabb lett.

Custom rom jó megoldás lenne, de igazán jó és igazán sok custom ROM csak Nexus-okra (meg pár egyéb nagyon híres telefonra) szokott lenni, most is megnéztem milyen ROM-ok vannak Redmi 1S-re, és nem olyan túl nagy a választék.

De ha téged különösebben amúgy sem érdekel a szoftverfrissítés, akkor jó a Redmi 1S, lassabb nem lesz, csak lehet gyorsabb sem.

2014. nov. 16. 15:45
 20/20 A kérdező kommentje:
ezaz hogy még egy nexus 4-re sincs pénzem, ezt is nagy nehezen fogom megvenni ugyanis 16 éves vagyok, korlátozott vagyok még.
2014. nov. 16. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!