Fokpiton_Jamin kérdése:
Telefont szeretnék venni. Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem veszek egy telefont.... de nem akarom elhamarkodni a döntésemet ezért kérdezem h milyen telefont érdemes venni ami tényleg igazán profi és a legjobbak között is lesz egy darabig.2014. nov. 13. 16:06
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Samsung-ot ne vegyél, csak S5-öt vagy Note 3/4-et.
LG G2, Nexus 5, Sony XPeria Z1
14/18 anonim válasza:
Írd össze, hogy mit vársz el a telefontól, mit tudjon. Az nagyban megkönnyíti a választást. Pl: touchid, ip védelem, qhd kijelző stb.
15/18 anonim válasza:
nos kérdező
ha sony:
Xperia z1 compact
ha samsung:
Galaxy s4
ha htc:
HTC One 801e
nekem ezek a legszimpatikusabb telefonok, bár elhiheted hogy az Lg sem rossz! Ha Lg g3-at veszel rohadt elégedett leszel a telefonnal.
16/18 kérdező.. válasza:
Én azért már s4-t nem venném.
17/18 anonim válasza:
Lg g2, Nexus 5, Sony Xperia z1 c a legjobb választás.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát tènyleg kaptam nagyon inteligens válaszokat amivel tényleg tudok kezdeni valamit :D
2014. nov. 20. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!