Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? Az...

Milyen telefont vegyek? Az lenne a lényeg hogy az aksija sokáig bírja.

Figyelt kérdés

Szóval, enyhén szólva mások az igényeim mint ami az általános divat. Nem kell nekem 3g, kamera, symbian, java, winmobile, érintőkijelző, és semmi extra ficsúr.

Lehessen fele telefonálni, legyen strapabíró, és ami nagyon fontos, bírja sokáig 1 feltöltéssel.

Tudtok ebben segíteni, és ilyesmi telefont ajánlani?

2010. jan. 28. 12:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nekem a Nokiák pont aksi szempontjából nem jönnek be. A Sony Ericsson, a Samsung némelyike viszont tényleg meglepően jó aksival rendelkezik.
2010. jan. 28. 14:12
 22/31 A kérdező kommentje:
Ja ezeket néztem. Láttam napelemes töltőt is, csak véleményem szerint egyszerűbb lenne hosszú távon egy olyan mobilt venni, ami csak szimplán sokáig bírja.
2010. jan. 28. 14:13
 23/31 anonim válasza:
én a samsungot ajánlom.. ha le is merül akkor is birja még pár napig..
2010. jan. 28. 14:33
 24/31 anonim válasza:

Persze, hogy jó lenne egy ilyen mobil, ami sokáig bírja, DE:

az a sokáig, milyen sokáig-ot jelent, ha váratlanul lesz X hívásod, és ezzel nem kalkulálsz arra az 1 hétre?

Szerintem lehet bármilyen jó az aksi alapból, a véletlen úgyis fogja hozni azt a kivételes esetet, amikor már az is kevés lesz. Erre a helyzetre kell gondolni ha nincs civilizált áramellátás (ma, 2010-ben, fent a hegyekben), és ilyenkor jön jól az, hogy Te saját magadnak tudsz annyit generálni / generáltatni, hogy napokkal meghosszabbítsd az üzemidőt. Mert ugye most még mindig az az 1 hét a szűk keresztmetszet - neked a "távolban", és a mobilnak az aksijában.

Én tekerném magamnak :)

2010. jan. 28. 14:37
 25/31 A kérdező kommentje:
Persze igazad van. :) Valószinüleg venni is fogok egy ilyen töltő készüléket, de ettől függetlenül jó lenne ha minél tovább bírná a telefon. :) No meg az se mindegy, hogy milyen fogyasztása van a telefonnak, ha sok, akkor értelemszerűen több energiát kell beletölteni az aksiba, azaz többet kell tekergetni. :P
2010. jan. 28. 14:50
 26/31 anonim ***** válasza:
2010. jan. 28. 18:16
 27/31 anonim ***** válasza:

[link]

Neked ez a mobil való ;)

2010. jan. 28. 22:48
 28/31 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, el ne hidd hogy a corby bírja 700 órát egy feltöltéssel. Az összes gyártó túloz. Amihez ilyen 300 órát írnak az egy napig bírja kb, ha telefonálsz párszor.
2010. jan. 28. 22:53
 29/31 A kérdező kommentje:

Hú, ez a philips nagyon szimpatikus. Igaz, tesztet olvasva megvannak a hibái, de úgy-érzem együtt tudok velük élni, cserébe a durva aksi időért.

Nagyon szépen köszönöm!!

Szerintem ez lesz a befutó. :)

2010. jan. 29. 00:30
 30/31 A kérdező kommentje:
Hja, és köszönöm mindenkinek aki adott tippeket. :)
2010. jan. 29. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!