Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Cyanogenmod témák?

Cyanogenmod témák?

Figyelt kérdés

[Ez a kérdés nem sérti a harmadik fél érdekeit mivel a témák 99% ingyenes...]

Na szóval a kérdésem az lenne, hogy tudhatom meg melyik "teljes" téma cyanogenmodra?(vagy hogy keressek rá a playben?) Ugye "témák > téma csomagok"-nál vannak ingyenes témák, de ott nem mindegyik teljes téma némelyikben csak ikon van

(Teljes alatt azt értem, hogy van benne stílus, betűtipus, boot animáció stb)

-----------------------------------

Az ikonokat lehet módosítani?

Ugye felteszünk csak egy ikon packot, mondjuk nem tetszik az ikon, hogy lehet módosítani (csak annál az egy ikonnál) Ugye novával egyszerűbb de azthiszem ez holo

2014. nov. 13. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Olyan alkalmazást nem hiszem hogy fogsz találni ami az egészet átírja. XDA-n vannak fent témák, asszem azokat is recovery-ből kell telepíteni.
2014. nov. 13. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:

CM11-ben van theme engine, simán leszeded Play-ből a témát és teljesen máshogy fog kinézni az egész, ha a romodba be van építve a theme engine (custom romok 90%-ba be van).

Kérdező:

keress rá arra, hogy CM11 themes, úgy leginkább csak ilyen "teljes" témákat fog kidobni. Vagy Google-n keress rá arra, hogy "best CM11 themes".

2014. nov. 13. 22:15
 3/9 A kérdező kommentje:

2# Köszi ment a zöld!

Ikonokra nem tudsz megoldást?

kicsit kibővítem: Tehát mondjuk adott egy ikon téma pack benne mondjuk 10.000 ikonnal mondjuk a galériára behoz valami olyan ikont ami nekem nem tetszik, én a többi ikon közül azt az 1et lecserélném más ikonra, ezt hogy lehet megtenni? Vagy ilyen téren ez a holo nem alkalmas? (ha rá is nyomok hosszan 2 dolgot választhatok 1: törlés 2: alkalmazás info)

2014. nov. 14. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Launcher függő, Nova-ban egyesével is meg tudod változtatni az ikonokat, Google Now Launcherben egyáltalán nem (kivéve XGELS-el), stb.

Illetve sok launcherbe a homescreenen lévő ikonokat meg tudod változtatni egyesével, de az app drawerben nem (pl. Action Launcher).

Nova Launcher telepítését ajánlanám, amúgy is az a legjobb.

2014. nov. 14. 11:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor sajnos nem lehet azért köszi!

Novát használtam eddig, azért maradok ennél mert kell a változatosság XD

2014. nov. 14. 12:24
 6/9 Alex Fly ***** válasza:
Főképernyőn levő ikonokat Holonál is meg tudod változtatni. Hosszan nyomod és a menüből meg tudod oldani. Tudom, mett én is így tettem.?
2014. nov. 15. 11:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Sima holo-nál lehet de ez a cm-es itt akár, hogy nyomok semmi sem jön
2014. nov. 15. 12:13
 8/9 Alex Fly ***** válasza:
A holo launcher az holo launcher, függetlenül attól, hogy éppen CM, MIUI, AOSP vagy gyári rendszer ketyeg alatta. Mondjuk lehet, hogy nálad tényleg nem műxik: lehet, hogy ez a fícsör csak a pro verzióban van benne, ami jóval többet tud, természetesen már nem ingyen (elméletileg, mert mint tudjuk, az internet sötét bugyraiból mindent meg lehet szerezni)...
2014. nov. 17. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Holo Launcher + a legjob, én is aztat használom!
2014. nov. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!