Cyanogenmod témák?
[Ez a kérdés nem sérti a harmadik fél érdekeit mivel a témák 99% ingyenes...]
Na szóval a kérdésem az lenne, hogy tudhatom meg melyik "teljes" téma cyanogenmodra?(vagy hogy keressek rá a playben?) Ugye "témák > téma csomagok"-nál vannak ingyenes témák, de ott nem mindegyik teljes téma némelyikben csak ikon van
(Teljes alatt azt értem, hogy van benne stílus, betűtipus, boot animáció stb)
-----------------------------------
Az ikonokat lehet módosítani?
Ugye felteszünk csak egy ikon packot, mondjuk nem tetszik az ikon, hogy lehet módosítani (csak annál az egy ikonnál) Ugye novával egyszerűbb de azthiszem ez holo
CM11-ben van theme engine, simán leszeded Play-ből a témát és teljesen máshogy fog kinézni az egész, ha a romodba be van építve a theme engine (custom romok 90%-ba be van).
Kérdező:
keress rá arra, hogy CM11 themes, úgy leginkább csak ilyen "teljes" témákat fog kidobni. Vagy Google-n keress rá arra, hogy "best CM11 themes".
2# Köszi ment a zöld!
Ikonokra nem tudsz megoldást?
kicsit kibővítem: Tehát mondjuk adott egy ikon téma pack benne mondjuk 10.000 ikonnal mondjuk a galériára behoz valami olyan ikont ami nekem nem tetszik, én a többi ikon közül azt az 1et lecserélném más ikonra, ezt hogy lehet megtenni? Vagy ilyen téren ez a holo nem alkalmas? (ha rá is nyomok hosszan 2 dolgot választhatok 1: törlés 2: alkalmazás info)
Launcher függő, Nova-ban egyesével is meg tudod változtatni az ikonokat, Google Now Launcherben egyáltalán nem (kivéve XGELS-el), stb.
Illetve sok launcherbe a homescreenen lévő ikonokat meg tudod változtatni egyesével, de az app drawerben nem (pl. Action Launcher).
Nova Launcher telepítését ajánlanám, amúgy is az a legjobb.
Akkor sajnos nem lehet azért köszi!
Novát használtam eddig, azért maradok ennél mert kell a változatosság XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!