Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S4 fehérbe koszolódik?

Greyma kérdése:

Galaxy S4 fehérbe koszolódik?

Figyelt kérdés
Csak annyi lenne a kérdésem, mivel telefonvétel előtt állok (és a fehér jobban tetszik, mint a fekete), hogy a Samsung Galaxy S4 fehérbe mennyire koszolódik? Mennyire látszik rajta a por, vagy ha nem teljesen steril kézzel fogom meg? (pl a hátlapján látszódik a sok használat egy idő után?)

2014. nov. 11. 22:30
 1/2 anonim válasza:

Nekem Fehér XperiaL-em van, és nem koszolódik! De ha gondolod vegyél fekete S4-et és hozzá egy fehér tokot :)

én 2500-ért vettem az enyémre, lehet kapsz olcsóbban is ;)

2014. nov. 11. 23:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem koszolódik, csak a hátlap hajlamos mikrorepedéseket összeszedni - az enyémen van már vagy három, egy pontból futnak szét, mint a betört üveg, de inkább csak közelebbről látszik, és felszínes lehet, mert egyébként egyben van a hátlap (még).

Az előoldalára meg természetesen kezdettől kell egy fólia, nem szabad bedőlni az ilyen egyre-hiper-szuperebb Gorilla-glass meg hasonló marketing-bullshiteknek.

De persze lehet tokban is hordani, van rá ezerféle, meg le lehet fóliázni a hátulját is, meg lehet hozzá venni másik hátlapot - ezerféle megoldás van, választhatsz kedved szerint.

2014. nov. 12. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!