Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik Android apk keresem?

Melyik Android apk keresem?

Figyelt kérdés

Üdv

Egy olyan android apk fájlt keresek amivel telefonon megtudnám írni albumokat zene számokhoz hogy legyen album borítójuk. Aki tudja ennek android apk fájlnak a nevét megkoszonem. Nem gépre keresem hanem android apk ra

2014. nov. 11. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha Sonyd van, akkor ott alapból a Walkmannél letudod szedni az albumadatokat..egyébként meg itag, de nekem a kedvencem a musixmatch.
2014. nov. 11. 22:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom de hibásan szedi le az album kepeketmert nem ismeri fel előadót mivel ismeretlenül tölti le és ezt szeretném megirni hogy ne hibásan töltse le
2014. nov. 11. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a PowerAMP nagyjából pontosan tölti le az albumborítókat, már ha zenelejátszót keresel.
2014. nov. 12. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!