Milyen ilyesmi díjcsomagok vannak T-mobil Domino-s telefonhoz? (lent! )
Figyelt kérdés
például valami ilyesmit szeretnék hogy pl hétvégén ingyen lehet beszélni vagy sms-ezni. Ja és ezekért mennyit kell kb fizetni vagy mit? bocs hogy nem értem de nem volt még efféle díjcsomagom2010. jan. 27. 22:13
1/11 anonim válasza:
Már bocsi, de akkor miért nem olvasod el a T-mobile oldalán a Domino díjszabásokat, meg az akciókat? Ott van leírva, értelmesen, magyar nyelven. Miből gondolod, hogy valaki ide kivonatolja neked a több oldalt, csak azért mert lusta vagy magadnak kikeresni?
2/11 A kérdező kommentje:
Csak. Mert én ott nem találtam semmit
2010. jan. 28. 14:03
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
te gyö kér ezek nem olyanok amit én akarok mert ezek csak az újak
2010. jan. 29. 13:13
5/11 anonim válasza:
Gyökér ám a szülőanyád! A franc se tudja mit akarsz, mert még beszélni se tudsz! Gondolod, hogy a T-mobil oldalán nincsenek fent a díjszabások, azok csak szájról-szájra terjednek? Sötét majom...lepontozhatsz.
6/11 A kérdező kommentje:
Sötét majom az a jó k u r v a anyukád te pof ázol itt nekem te szar 12 éves vagy te p ö cs
gyökkkkéééééér
2010. jan. 29. 18:06
7/11 anonim válasza:
12 évesen én már tudtam írni, meg olvasni, te meg képtelen vagy erre. Marharépa.
8/11 A kérdező kommentje:
LoL most nagyon kemény vagy xD na jó ilyen hülye pisissel nem fogok vitatkozni xD legyen neked igazad
na szevasz
2010. jan. 29. 19:09
9/11 anonim válasza:
F@szkalap. Menj vissza Wow-ozni. Az való neked. Nagyok dolgába meg majd akkor szólj bele, ha megtanulsz írni, meg szöveget értelmezni. 12 meg qrwa régen elmúltam, dedós kis barátom.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát igen abból látszik elmúltál 12 éves hogy még mindig itt veszekedsz.
Amúgy meg nem tudom honnan vetted hogy WoW-zok nem magadbók kéne kiindúlni!
Na szevasz kis barátom
2010. jan. 29. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!