Milyen telefont vennétek ha lenne 60000Ft ok? Mert szeretnék én is venni egyet.
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hohy ki mit venne ebből a pénzből. Én a Wayteq Talk 5h, Concorde Smartphone 5700, Cubot x6 ot néztem. De nem tudok dönteni :(
A lényeg hogy 5colnál ne legyen kisebb és azért nagyon gyenge se legyen.
2014. nov. 11. 12:23
1/5 anonim válasza:
Moto G 2014, más szóba sem jöhet, csak ha valamiért szarabbat akarsz venni.
Ez a legjobb telefon 60 ezerért, ezzel nem lehet veszekedni, ez egy olyan tény, minthogy a Nap meleg.
2/5 anonim válasza:
Az általad felsoroltak közül egyiket sem !!! Gagyi kínai telefonok, még a menüben is van ami kínai és nem is lehet átállítani. Akksi gyenge, kép szép de mit sem ér. Telefont vegyél, ne sz*rt. Ha már kínai, akkor Xiaomi inkább.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tetszenek az iphonok
nagy telót akarok venni
2014. nov. 11. 14:09
5/5 anonim válasza:
Ismerek olyat aki kb ennyiért vett a tmobilnál Sony Xperia M2t diákkedvezménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!