Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mégis hogyan működik ez az instant sim a vodánál?
Figyelt kérdés
mert ugye megveszem 500ért, utána beaktiválom. eddig világos, de utána mennyit kell minimum feltölteni hozzá, hogy tényleges sim legyen?? vagy mégis hogy működik? köszönöm#instant sim kártya
2014. nov. 11. 10:36
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. ha én mondjuk 3000 alatti összeggel töltöm fel. akkor 30napig él a sim kártya?
2014. nov. 11. 10:47
4/5 anonim válasza:
Illetve pontosítanék, az egyenleg felhasználhatóága lesz 30 nap, azon túl még elérhető leszel, csak hívni nem tudsz majd, de feltölteni igen. De ez nem tudom mennyi idő, hátha valaki megírja.
5/5 Tengor válasza:
Dehogy! Ha havonta feltöltöd 3000 Ft alatti összeggel, akkor évekig használhatod a kártyát, de figyelni kell rá, hogy mielőtt lejárna tölts rá!
Az instant SIM egy teljesen hétköznapi feltöltőkártyás SIM kártya. Attól instant, hogy nem jár mellé telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!