Miért jó ennyire a Lumia? Miért ajánlják ennyien?
Nem volt még soha, de új telefont szeretnék venni és Lumia is megfordult a fejembe.
De nekem nem tetszik az a asztalberendezése vagy miaz.
Nem tudom miért ajánlják ennyire. Talán lehet rajta ingyen netezni vagy mi? Nem értem mi jó benne.
Akkor nem ismersz hozzáértő embereket.
Nem a kedvencem a WP8, inkább Android fan vagyok, de egyértelműen egy jó rendszer, bár vannak hibái.
Stabil, gyors, sokáig támogatott, egyetlen igazán nagy hátránya, hogy az App Store és Google Play-hez képest elég kevés alkalmazás van rá.
És amiért sokan ajánlják: rengeteg ember 30k-t vagy még kevesebbet akar kiadni telefonért, ennyiért nincs olyan Androidos telefon, ami használható lenne, egy darab hulladék az összes (Samsung Galaxy Pocket Neo és társai), míg a Lumia 520 ennyiért nagyon korrektnek számít.
Ha neked nem tetszik, ne vedd meg, ilyen egyszerű.
De egyébként biztos vagyok benne, hogy ha a fikázók kipróbálnák pár napig, többségük azt mondaná, hogy mégsem rossz rendszer.
szegenyek telefonja a sok olcso gagyi noname droidos cucc amit 10k-ert dobalnak utanad
a #6 az utolso mondatban leirta a lenyeget, a sok 10 eves droidfan igazan levehetne idonkent a loszemuveget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!