Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Samsung Galaxy...

Szerintetek Samsung Galaxy Ace 3-at vagy Samsung Galaxy Express-et vegyek?

Figyelt kérdés

2014. nov. 8. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha az Ace mellett döntenél, akkor ne 3-at, hanem 4-et vegyél, nem kerül annyival többe, de sokkal jobb.
2014. nov. 9. 10:20
 2/8 anonim válasza:

Azért 10.000 forintot meglehet spórolni ha ace3mat veszel ace4 helyett! Amúgy meg szerintem ace3 :)

Amúgy az Ace4 semmivel sem jobb az ace3-nál, csak 1 picivel nagyobb a kijelzője, nem sok változással.

2014. nov. 9. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Samsungból egyiket sem tudom nyugodt szívvel ajánlani, írd le, mik a követelményeid, milyen áron és tudok neked ajánlani jobbat.
2014. nov. 10. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
2. Válaszoló: de igen, az Ace 4 jobb az Ace 3-nál. Jobb minőségű a kijelzője, és már 64 bites processzor van benne (ez a jövőállóság szempontjából fontos).
2014. nov. 10. 16:23
 5/8 anonim válasza:

Jó, akkor az ace4 jobb mint az ace3. De akkor már vegyen inkább express 2-t :) mindössze 5000 forinttal drágább az ace4nél.

500 mb-tal több ram, és gyorsabb processzor.

2014. nov. 10. 17:49
 6/8 rollyka5 válasza:
Sajnálom el kell keseritselek a samsungok rosszak. Fagynak akadnak lassuak válassz NOKIA Microsoft Lumia telefont semmi baja az egvilegon nem fagy semmi komolyan. Nekem szemely szerint 625 van 4,7 es IPS kijelzovel 512 rammal ami nem is kell neki az egesz 8 giga belso es 64 ig bovitheto hibatlan a telefon
2014. nov. 15. 10:32
 7/8 anonim válasza:
Nokia-val az a baj, hogy nem androidot használnak. Persze kinek mi a jó.
2014. nov. 16. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Az express egy elég jó telefon lett, azon kevés samsung telefon közé tartozik, ami nekem is tetszik, az ace 4 azért érezhetően jobb lett, mint a 3. Esetleg egy sony xperia l, ami az ace 3-mal egy szinten van, mondjuk az express jobb nála.
2014. dec. 2. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!