Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent ez a hiba google...

Mit jelent ez a hiba google storen irja ha leakarok valamit tölteni DF BPA 30?

Figyelt kérdés
Mit csinaljak?

2014. nov. 7. 20:36
 1/6 olahbela válasza:
Ugyanez a hiba van nálam is. Ahogy a külföldi fórumokat olvasom ez ma kezdődött valamikor este felé. Neked milyen telefonod van, milyen androiddal?
2014. nov. 7. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:

LG G2, 4.4.2 , kernel verzio 3.4.102

Cikkszám KOT49I

Szoftver verzio: Claudy G3 2.0

Mit tegyek?

2014. nov. 7. 22:24
 3/6 olahbela válasza:
Egyelőre én sem tudok semmit, a külföldi fórumokon sem írnak semmit a megoldásról, mindenki tanácstalan. Csak gondoltam, hátha összefüggés van az android verziók, vagy a telefontípusok között. De nincs,nekem egy Sony Xperia Z1 csinálja a balhét. Viszont egy régi ZTE-n meg működik a letöltés. Tehát egyelőre nem tudom mi van. Reménykedjünk, hogy a google-nél van szerverhiba.
2014. nov. 7. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Regi telefonom nekem sincs hiba. Ezért hittem hogy telefonommal van gond..

Fözött romnak lehet köze?

Neked is 4.4.2 egyebkent? Eredeti rom vagy fozott?

2014. nov. 7. 22:31
 5/6 olahbela válasza:
Zsírúj telefon, tegnap lett véve, nem lett bütykölve, 4.4.4-es android. Eddig működött a letöltés. Remélem holnapra megjavul.
2014. nov. 7. 22:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha tudsz valamit akkor irdd meg. Bar en is olvastam angolul nagyrészt abban biznak hogy szerver probléma..
2014. nov. 7. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!